Jdi na obsah Jdi na menu

Dobřínsko - Skalice 3:0 (0:0)

28. 4. 2013

  Dobřínsko - Skalice 3:0 (0:0)

G: 

Žluté karty - L.Suchan

Sestava -  L.Klim - K.Tapšík, L.Suchan, V.Křepela, R.Gottlieb - M.Hlávka, L.Bartuněk, M.Věchet, Z.Sarkozi - Mich. Kölbl, M.Vyžrálek. 

 

K druhému jarnímu zápasu jsme nastoupili na hřišti papírového favorita z Dobřínska. Bohužel  do zápasu  jsme nemohli využít služeb těchto hráčů: Sysel  a Neuman (oba pracovní povinnosti), Svoboda Z. (nemoc), Svoboda T. a Bílý Mich. (oba zranění) a na celou jarní sezonu  je mimo hru Kölbl Mar. (mononukleoza) a Kratochvíl (zlomenina ruky). Za těchto okolností  jsme byly vděčni, že jsme mohli  nasadit do hry dorostence Hlávky M.

V prvním poločase se hrálo za mírné převahy Dobřínska, ale bez vyložených šancí. Domácí se zřejmě po právu dožadovali odpískání pok. kopu po zákroku Křepely, leč píšťalka sudího zůstala tichá. Stejné štěstí jsme měli i o malou chvíli později, kdy po střele domácího snipera se rozehrál biliár v pořadí břevno, čára, tyč, břevno a kdoví co ještě,  následně vše hasil golman Klim zřejmě za brankovou čárou. Ovšem jak tomu tak bývá, nikdo nic raději neviděl, ptát se našeho pomezního, to bylo taky zbytečné, a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

V druhém poločase tlak domácích narůstal a bylo otázkou času, kdy se tzv. něco chytne. Situaci domácím usnadnil náš golman, který střelu po přímém kopu vyrazil pouze k nohám mlsných  a úspěchu lačných domácích útočících hráčů. Pro jednoho z nich (Novák) nebyl problém míč dorazit do odkryté brány 1:0. Naši jedinou vyloženou šanci spálil z hranice velkého vápna náš obávaný ostrostřelec Vyžrálek. Bohužel jeho střela šla o cca. 25 cm mimo svůj cíl. Ke konci zápasu nám odcházeli fyzické síly, na zvrat to příliš nevypadalo. Slabší chvíle našeho brankáře využil střední záložník Hladký V. střelou z velké vzdálenosti, která k našemu zděšení skončila místo v jeho  rukavicích v naší síti 2:0. Chvíli před koncem využil našeho nedorozumění v obraně domácí útočník Vondrák, který  přehodil vyběhnuvšího Klima 3:0.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář