Jdi na obsah Jdi na menu

Hostěradice B - Skalice 1:3

28. 10. 2012

     Hostěradice B - Skalice 1:3 (0:0)

Goly : M.Vyžrálek (M.Kratochvíl), M.Vyžrálek (L.Klim), L.Venhuda (L.Bartuněk).

Žluté karty -

Sestava: L.Klim - K.Tapšík, M.Bílý st. (65. A.Hlávka), Mar.Kölbl (30. J.Neuman), R.Gottlieb - Zd.Svoboda st., L.Bartuněk, L.Venhuda, M.Kratochvíl - Mich. Kölbl, M.Vyžrálek.

 

K dalšímu zápasu jsme se dostavili na horkou půdu (bahno) do Hostěradic. Ranní pohled na bílou centimetrovou peřinu, která nám nebesa nadělila, sváděl spíše k zalehnutí do peřin a ke sledování závodů formulí 1, než se pokoušet hýbat a snažit se o fotbal. I přes tyto nepříznivé podmínky jsme se sešli téměř v plné síle, chyběl pouze R. Sysel (pracovní povinnosti) a V. Křepela (zdravotní problémy) a také rozhodčí (autonehoda), toho zastoupil domáčí sudí Kučera.

     Zápas začal dle předpokladů. Domácí měli míč na kopačkách a vytvářeli si dostatek příležitostí, my jsme podnikali rušivé protiútoky naším tradičním útočným tykadlem M. Vyžrálkem. Při vyložených šancích domácích nás vychytal dnes (a taky naposledy) výborný L. Klim, který jen do poločasu chytil čtyři jasné góly. Při našich šancích jsme se většinou zamotali a ani nevystřelili. V průběhu první půle se nám zranil pravý bek Mar. Kölbl (roztržené obočí). Do kabin se šlo nerozhodně 0:0.

    Terén se stával překážkou nás všech. Každý z nás si na kopačkách do kabin odnesl odhadem 5 kg bahna, ale jsme profíci, víme co se patří i alkohol o poločase jsme odmítli. Do druhé půle jsme se pustili s vervou, a jako první udeřili. Souboj uprostřed pole vyhrál M. Kratochvíl a tím nastartoval M. Vyžrálka, který pláchl všem a v tváří tvář golmanovi nezaváhal a připsal si jubilejní 100 gól v našem dresu - 0:1. Po vstřelené brance jsme začali více bránit a zdržovat hru, to se nám nevyplatilo a domácí po nevinné akci srovnali - 1:1. V tu chvíli by na nás nevsadil nikdo ani korunu. Do konce zbývalo pár minut,  když L. Klim dlouhým výkopem překopl všechny hráče na „poli“ a našel neomylně M. Vyžrálka, který z otočky za hranicí velkého vápna krásně vypálil do šibenice 1:2. Dle všech dostupných informací tento gól padl z ofsajdu, ale na to se již Damková ptát nebude. Do domacích jako když udeří, zlost na sebe, na soupeře, na pomezního a do toho definitiva v podobě branky, jenž padla v nastavení, kdy příhru L. Bartůňka za obranu využil L. Venhuda 1:3.

    Výsledek je překvapením jak pro nás, tak pro domácí, kteří nás nejspíše podcenili.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tajná fanynka - :)

28. 10. 2012 23:15

Super hoši, jen tak dál...