Jdi na obsah Jdi na menu

Jamolice - Skalice 7:2 (4:0)

2. 6. 2013

 Jamolice - Skalice 7:2 (4:0)

G: M.Hlávka (L.Bartuněk), M.Věchet (M.Vyžrálek)

Žluté karty - L.Klim, R.Žitka

Sestava -  L.Klim - R.Sysel, K.Tapšík, Zd.Svoboda st., R.Gottlieb - R.Žitka (76. M.Bílý ml.), L.Bartuněk, M.Věchet, M.Kratochvíl - M.Hlávka (80.Z.Sarkozi), M.Vyžrálek.

 

Dnešní zápas na hřišti Jamolic nám nevyšel, opět před zápasem probíhalo hektické skládání sestavy, ve které museli být dva dorostenci, kteří na zápas přijeli na poslední chvíli po absolvovaném zápase v Hrušovanech. První příležitost jsme měli my ale střela Vyžrálka byla ztečována těsně vedle. Domácí byli kombinačně lepším týmem, ale výsledek poločasu 4:0 byl vůči nám velmi krutý. Domácí si nevypracovávali v průběhu první půle vyložené šance, ale hrozili střelami z okolí hranice pokutového území, když první dva goly vstřelili přesnými přízemními střelami a to ještě jednu povedenou domácí ránu kryl brankář Klim. My jsme si v první půli vypracovali pouze dvě vyložené šance, ale střelu Vyžrálka z pokutového území po odraženém míči pěkným zákrokem domácí brankář vyrazil na roh a poradil si také s přízemní střelou Věcheta. Ke konci prvního poločasu přišel zkrat našeho brankáře, kdy zbytečným skluzem zfauloval domácího útočníka v situaci, ve které vůbec nebyl nebezpečný pro naši branku a nařízenou penaltu domácí kapitán s přehledem proměnil. Tento moment se na našem týmu projevil a konec poločasu jsme dohrávali v útlumu, který byl korunován domácím čtvrtým golem kdy po propadení naší obrany, šli dva domácí hráče na našeho jediného obránce a domácí útočník zakončil přesně do šibenice.

Ve druhé půli jsme si vypracovali řadu šancí, ale za cenu toho, že naše hra byla hlavně směrem dopředu a v obraně zůstávali volné prostory, které domácí využívali a trestali a mohli nakonec přidat ještě více golů. Nejhezčí náš moment v zápase byla golová střela Hlávky na 4:1, kdy šajtlí vymetl přesně šibenici domácí branky. Poté jsme si vypracovali i další šance na korigování výsledků, když v druhé půli jsme jich měli možná i více než domácí, ale v koncevce se nám nedařilo. Své šance neproměnili Věchet, Bartuněk, Tapšík ani Vyžrálek. Domácí nám své tři goly v druhém poločase dali útoky do naší otevřené obrany. Náš druhý gol v zápase vstřelil Věchet po přihrávce Vyžrálka. Nezbyvá nám než doufat, že příští domácí zápas s Hostěradicemi B nám vyjde víc a předvedeme lepší výkon. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář