Jdi na obsah Jdi na menu

Jezeřany B - Skalice 1:0 (0:0)

7. 5. 2013

  Jezeřany B - Skalice 1:0 (0:0)

G:

Žluté karty - V.Křepela

Sestava -  L.Klim - K.Tapšík, L.Suchan, M.Kratochvíl, R.Gottlieb - M.Bílý ml., L.Bartuněk, M.Věchet, V.Křepela - Mich. Kölbl (85. Z.Sarkozi), M.Vyžrálek.

 

Po brankostroji z minulého týdne jsme s velkým očekáváním zajížděli k dalšímu zápasu do Jezeřan, leč přišel půst. Naše výjezdy na venkovní zápasy se prozatím podobojí jako vejce vejci. Horko těžko se slepí sestava o jedenácti lidech. Samotný průběh zápasu se podobal tomu, jenž jsme odehráli v Dobřínsku. Prvních 35 minut se hrál vyrovnaný fotbal od šestnáctky k šestnáctce. Vyloženou šanci jsme si stejně jako domácí  nevypracovali. Za zmínku stojí povedená střela V.Křepely, kterou ovšem domácí golman spolehlivě spacifikoval. Posledních 10 minut prvního poločasu nás soupeř nepříjemně zatlačil a vytvořil si několik ošemetných situací, z nichž jedna vyloženě volala po gólu. Střelu z bezprostřední blízkosti ale skvěle chytil Klim.

V druhém poločase se hrálo za mírné převahy domácích. Vyložených šancí bylo jako šafránu, střelci většinou ohrožovali branku s úctivé vzdálenosti a bránkaři byli v pozoru. Rozhodující moment zápasu přišel ze standartní situace, kdy centr do pokutového území podběhl Klim a v souboji Tapšíka s domácím útočníkem, který byl zády k bráně, míč dopadnul šťastně na záda domácího hráče a odrazil se do brány 1:0.  Po vstřelené brance jsme zvýšili úsilí. Jedinou opravdu vyloženou šanci si vypracoval náš kapitán Tapšík, kdy prokličkoval téměř z půlky hřiště až do velkého vápna přes 5 domácích hráčů, ale střelu k tyči chytil pozorný domácí golman, kterého jsme bohužel během zápasu příliš neohrozili. Většina našich střel byla zblokována obránci nebo letěla mimo tři tyče. Domácím stav 1:0 vyhovoval, zaměřili se víc na obranu a rychlé protiútoky, ty ale  nevyužili ke zvýšení náskoku.

Zápas byl o tom, kdo dá první branku vyhraje. Nám se to nepovedlo a objektivně musíme přiznat, že soupeř byl o tu jednu branku lepší a zvítězil tedy zaslouženě. Už ve středu zajíždíme k dalšímu mistrovskému zápasu do Tavíkovic a uvidíme v jakém počtu se sejdeme tentokrát.         

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář