Jdi na obsah Jdi na menu

Olbramovice B - Skalice 2:3 (0:2)

19. 5. 2013

 Olbramovice B - Skalice 2:3 (0:2)

G: K.Tapšík (M.Věchet), M.Vyžrálek (K.Tapšík), M.Vyžrálek (V.Křepela).

Žluté karty - Zd. Svoboda

Sestava -  L.Klim - K.Tapšík, M.Kratochvíl, Zd.Svoboda st., R.Gottlieb - R.Žitka (89. Z.Sarkozi), L.Bartuněk, M.Věchet, V.Křepela - Mich. Kölbl (57.M.Vošmera), M.Vyžrálek.

 

Po předchozím domácím zápase jsme chtěli konečně domácí výhru potvrdit i v zápasu venku, kdy nás čekal soupeř z Olbramovic. Oproti předchozí vítězné sestavě byla jedna vynucená změna, kdy místo Sysla nastoupil poprvé v základní sestavě za muže Žitka, který se prezentoval kvalitním defenzivním výkonem. První půlce byla v poli vyrovnaná, ale zvítězili jsme v ní 2:0. Na začátku zápasu jsme se prezentovali dvěma střelami Vyžrálka a Věcheta z hranice vápna, které domácí brankář chytil. Domácí si dlouho vyloženou šanci nemohli vypracovat, protože jejich šance zachytávala naše obrana v čele s Tapšíkem a jejich střely z dálky nebyly nebezpečné. Zhruba v patnácté minutě jsme vstřelili první gol, kdy po rohu Věcheta hlavičkoval pěkně k tyči Tapšík. Další šanci si vypracoval Kölbl, který šel z úhlu na brankáře udělal mu kličku, ale poté si předkopl příliš míč a domácí obrana nebezpečí odvrátila. Po dalším rohu mohl vstřelit hlavou gol opět Tapšík, ale tentokrát hlavičkoval nad. Druhý gol jsme dali v situaci, kdy náš stoper Tapšík zaútočil, ztratil míč, ale domácí akce skončila nepřesnou přihrávku, kterou odvrátil Kratochvíl, jeho odkop našel Tapšíka, který míč hlavou prodloužil za obranu na Vyžrálka, který šel z úhlu na bránu, dotírajícího domácího obránce se zbavil zasekávačkou a dostal se do bezprostřední blízkosti brankáře, kterého si položil a poté přehodil. Poté na konci poločasu si vypracovali největší šanci i domácí, ale střelu jejich hráče chytl Klim.

Druhá půle pro nás nezačala nejšťastněji, když rozhodčí Tapšíkův skluz ve vápně posoudil za faul a domácí měli výhodu pokutového kopu, který sice Klim zneškodnil, ale míč se odrazil pouze k exekutorovi penalty, který míč pohodlně uklidil do sítě. Poté domácí zvýšili tlak, ale jejich střely z dálky chytal jistě náš brankář. V 56 minutě rozhodčí hrubě ovlivnil zápas, když Kölbl běžel sám na brankáře, který jeho střelu vyrazil, ale tento vyražený míč poté uklidil Vyžrálek do prázdné branky, ale rozhodčí ze středového půlkruhu po velké gestikulaci domácího pomezního rozhodčího odpískal útočný faul, i když na domácího brankáře spadl domácí obránce, který se snažil dostihnout Kölbla. Tento faul viděli snad jedině tyto dvě osoby na hřišti. Druhé ovlivnění zápasu přišlo v 71 minutě, kdy si Věchet obhodil domácího stopera, posunul si míč do běhu a šel by sám na branku, nebýt tvrdého zákroku domácího obránce, který ho zfauloval, ale místo jasné červené karty viděl pouze žlutou kartu. Po těchto verdiktech rozhodčího jsme mírně znervoznili a v 80 minutě jsme inkasovali po prohraném souboji u brankové čáry se míč dostal na hranici vápna, kde domácí hráč vystřelil přesně k tyči a srovnal na 2:2. V posledních minutách jsme si vypracovali velké šance, nejprve Vyžrálek běžel sám z úhlu na brankáře, ale jeho křižná střela minula branku. Poté měl šanci Věchet, který nejprve našel Vyžrálka, kterého vychytal brankář, ale míč se dostal opět k němu a po jeho přihrávce do vápna měl Věchet před sebou branku bez brankáře, ale tvrdou střelou trefil obránce, který zabránil golu. Další možnost ke vstřelení golu byla po rohu, kdy se dostal k zakončení Bartuněk, ale jeho střelu domácí brankář vyrazil. V 85.minutě, když už vypadalo, že nakonec ztratíme dva body prodloužil míč hlavou Křepela za obranu na Vyžrálka, který šel opět z úhlu sám na brankáře, tentokrát si počkal na jeho pohyb k zemi a přehodil jej. Nakonec jsme tedy tři body ubojovali a připsali si zaslouženou výhru.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář