Jdi na obsah Jdi na menu

Petrovice - Skalice 5:1 (2:1)

16. 6. 2013

 Petrovice - Skalice 5:1 (2:1)

G: M.Věchet (tr.kop)

Žluté karty - 

Sestava - L.Klim - M.Věchet, K.Tapšík, Zd.Svoboda st., R.Gottlieb - J.Neuman, L.Bartuněk, Mich.Kölbl, Z.Sarkozi - R.Venhuda, od 46. min M.Knap. 

 

Pouťový zápas jsme odehráli jako už poněkolikáté na půde vedoucího týmu tabulky Petrovic. Tento zápas ovlivnil velký počet absencí, a proto nakonec můžeme být rádi, že jsme zápas vůbec odehráli a výsledek nebyl krutý. První poločas jsme odehráli v deseti lidech, do druhého poločasu už mohl nastoupit i Knap, který byl dopsán v poločase do zápisu a společně s Venhudem si oba připsali debut v mužském týmu a stali se asi nejmladšími hráči v historii týmu, kteří zasáhli do hry. Začátek zápasu byl pro nás katastrofický, protože hned během úvodních deseti minut jsme inkasovali dvakrát a vypadalo, že odjedeme s výpraskem. Domácí však polevili a i když se hrálo za stálé převahy domácích, tak další goly nepřibývaly, protože jejich střely likvidoval dobře chytající Klim nebo létaly vedle. Nám se podařilo vstřelit gol po přímém kopu Věcheta z dálky, kdy jeho střela prošla zdí přesně k tyči. Do kabin se tedy šlo za překvapivě příznivého stavu pro nás. 

Druhá půle měla stejný průběh jako první, domácí měli stále převahu, vypracovali si řadu šancí, ale v koncovce se dlouho nemohli prosadit až v 65. minutě přidali třetí gol po střele z přímého kopu, který náš brankář neudržel a domácí míč dorazili do odkryté branky. V úplném závěru už bylo zřejmé, že našemu týmu dochází síly, psychice také nepomohlo, že už byl rozdíl ve skore o dva goly a tak v poslední desetiminutovce přidali domácí ještě dva goly. Z naší strany stál za zmínku centr Knapa, který skončil až na břevně domácí branky a šance Kölbla, kterou však domácí obrana zblokovala. Hráči, kteří se zúčastnili zápasu zaslouží pochvalu, že i po úvodních dvou brankách domácích, se nevzdali a odbojovali celý zápas naplno. Poděkování patří i dvou debutantům, kteří nenechali mužstvo ve štychu a nastoupili. Doufám, že takový zápas s tolika absencemi už nebude a všichni, kteří tentokrát nedorazili budou mít na poslední zápas extra motivaci a rozloučíme se se sezonou výhrou v domácím prostředí. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář