Jdi na obsah Jdi na menu

Oleksovice - Skalice 2:1 (1:0)

23. 3. 2014

   Oleksovice - Skalice 2:1 (1:0)

G: J.Jonák (odr. míč).

Žlutá karta: 

Sestava - L.Klim - K.Tapšík, R.Žitka, hráč Oleksovic, Mar. Kölbl - R.Gottlieb, M.Věchet, hráč Oleksovic, J.Jonák - M.Březina, F.Gregor.

V generálce na začátek jarní části, ve které nás čekají na domácím hřišti Vedrovice B, jsme zajížděli na půdu Oleksovic hrajících okresní přebor. Tento tým je po podzimu na posledním místě, a proto se do tohoto týmu do jarní části vrátili jejich zkušení hráči včetně B.Hajznera, který na podzim hostoval v našem týmu. My jsme měli velké problémy se sestavou a musíme být rádi, že i díky výpomoci domácích hráčů nás nakonec bylo 11. Poprvé se v našem dresu objevila na hrotu také posila ze sousedních Trstěnic F.Gregor a tento hráč se prezenoval dobrým výkonem. První půle byla z naší strany dobrá, když jsme si překvapivě vypracovali pár možností vstřelit branku, když největší po nepřímém kopu rozehraném na Tapšíka odvraceli domácí míč z brankové čáry. Domácí byli samozřejmě lepším týmem, ale příliš stoprocentních šancí si nevypracovali a když už ano, tak je zneškodnil dnes velmi dobře chytající brankář Klim. Jediný gol v první půli tedy padnul z pokutového kopu, když centr domácího hráče trefil do ruky Kölbla, který ji sice měl u těla, ale rozhodčí byl neuprosný. Nařízený pokutový kop proměnil R.Hajzner panenkovským dloubákem. Do kabin se šlo tedy za poměrně příznivého výsledku pro náš tým. 

Druhá půle už byla jasně v režii domácích, když šlo vidět, že nám došli síly a přece jenom fyzická připravenost hráčů okresního přeboru je na vyšší úrovni než u nás. Domácí byli v průběhu celého poločasu lepším týmem a vypracovali si velké množství šancí, ale postupně si vylamovali zuby na našem brankáři. Velké problémy dělala domácím také ofsajdová hranice, kterou si nedokazovali ohlídat a velké množství jejich akcí skončila ofsajdem. Hned v úvodu druhé půle domácí vstřelili druhý gol, když jejich rychlou akci zakončil tuším opět R.Hajzner. Domácí měli ještě jednu výhodu pokutového kopu, když zákrok Tapšíka ve vápně byl posouzen jako nebezpečná hra, ale šanci na hattrick domácí hráč odmítl střelou vedle. My jsme vstřelili gol chvíli před koncem v době, když hráli domácí už o deseti, když domácí hráč z ničeho nic odešel ze hřiště. Odražený míč přihrál Kölbl na hranici vápna, kde se dostal do šance nejprve Gregor, který podklouzl, ale akci nakonec zakončil nadvakrát Jonák střelou do prázdné branky. Výsledkově se nám tedy generálka povedla, protože prohrát pouze o gol s týmem okresního týmu je dobré. Patří se poděkovat dvěma domácím hráčům, kteří za nás nastoupili a velmi nám pomohli. Příští týden sehrajeme první mistrovský zápas jara proti týmu Vedrovic B a věřím, že tentokrát přijdeme v plném složení.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář