Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Hostěradice B 3:1 (2:1)

8. 3. 2014

  Skalice - Hostěradice B 3:1 (2:1)

G: V.Šabata (M.Knap), L.Bartuněk (M.Věchet), M.Vyžrálek (M.Věchet) - Kučera.

Žlutá karta: 

Sestava - L.Klim - K.Tapšík, B.Hajzner, M.Bílý ml., Mar. Kölbl - L.Bartuněk, V.Šabata, M.Věchet, J.Neuman - J.Jonák, M.Knap - M.Vyžrálek, R.Sysel, K.Vančura.

V dalším přípravném zápase jsme po ranní brigádě změřili síly s Hostěradicemi B, který jsou třetí po podzimní části 4. třídy skupiny C. S tímto týmem jsme sehráli přátelský zápas také před podzimní částí, když jsme v divoké přestřelce nakonec zvítězili 6:5. Opět jsme v zápase měli několik absencí, a proto nám vypomohli dorostenci. Také hosté měli kombinovanou sestavu, když se v týmu kromě hráčů B týmu představili také dorostenci a pár hráčů A mužstva. V sestavě hostů nastoupil také náš hráč J.Hlávka, který v A týmu hostuje z našeho celku. Úvod zápasu měli převahu hosté, ale nám se podařilo hned z první vážnější akce vstřelit gol. Na levé straně dostal míč Knap, který přihrál míč pod sebe do vápna, kde našel Šabaty a ten zakončil přízemní střelou, která prošla golmanovi hostů Procházkovi pod tělem. Stejný průběh hry se opakoval i po této brance a také naše druhá vážná střela skončila golem, když po ruce hostů ve vápně se dostal míč za vápnem k Věchetovi, který přistrčil míč Bartuňkovi a ten vystřelil přesně do levého horního rohu a nedal hostujícímu brankářovi šanci. Po této brance už jsme vyrovnali hru a vypracovali si také řadu dalších nadějných zakončeních, které však už neskončili golem. Také hosté hrozili, ale jejich střely z dálky nebyli pro našeho golmana příliš nebezpečné a jejich dvě velké šance chytil náš brankář. Hosté korigovali velmi šťastným způsobem, když hostující Kučera chtěl centrovat, míč mu však nesedl, ale míč smolně zapadl na zadní tyč naší branky. První půle tedy skončila našim vítezstvím 2:1

Ve druhé půli se hrál vyrovnaný zápas, ve kterém si oba týmy vypracovali nějaké možností, řekl bych že náš tým více, ale golem skončil pouze náš rychlý brejk, když Věchet rychle rozehrál na naší půlce standartní situaci, vyslal do sola Vyžrálka, který samostatný nájezd na hostujícího brankáře zakončil zkušeně podél vyběhnuvšího brankáře. Zápas tedy skončil naší výhrou 3:1, oproti minulému zápasu jsme předvědli o mnoho lepší výkon, celý tým fungoval velmi dobře a všichni hráči podle mě předvedli dobré výkony. Další týden nás čeká opět soupeř z 4. třídy skupiny C a to Miroslav C. S tímto týmem máme velmi špatnou bilanci, kterou se budeme snažit napravit.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář