Jdi na obsah Jdi na menu

Jamolice - Skalice 6:0 (1:0)

28. 7. 2014

Jamolice - Skalice 6:0 (1:0)

G: J. Smejkal 2, J.Polák 2, Rozmahel, vlastní Mar.Kölbl

Sestava - M.Křepela - R.Žitka, R.Gottlieb, Mar.Kölbl, M.Kratochvíl - J.Neuman, Mich. Kölbl, V.Šabata, M.Knap - M.Hlávka, F.Gregor - V.Křepela, R.Venhuda, J.Huber.

V dalším přípravném zápase jsme zajížděli opět po týdnu na půdu Jamolic, které postoupily do třetí třídy. Naší sestavu opět ovlivnilo mnoho absencí plynoucích z prázdninových termínů zápasů, a proto museli někteří naši hráči nastoupit i přes mírné zdravotní problémy a náš dres nakonec navlékl i J.Huber, který hrál naposledy v našem dresu v žákovském věku. Další dva náhradníci V.Křepela a R.Venhuda přijeli až v průběhu první půle z důvodu zavádění ve vedlejší vesnici. Zápas se hrál podle předpokladů za stálé převahy domácího týmu, kterému však v první půli dělalo velké problémy vypracovat si přes dobře fungující obranný blok našeho týmu vyložené šance a tak i přes jasnou střeleckou převahu dlouho nemohli vstřelit vedoucí gol. To se jim nakonec povedlo až ke konci první půle, kdy centr domácího beka směřující za naší obrannou linii nešťastně usměrnil Mar. Kölbl před domácím Rozmahelem do vlastní sítě. S poločasovým výsledkem jsme tedy mohli být nadmírně spokojení stejně jako s obrannou fází celého týmu. 

Ve druhé půli nám však zhruba od 55 minuty zřejmě došly síly, domácí se svojí kombinační hrou dostávali stále hlouběji do našeho pokutového území a vypracovávali řadu vyložených šancí, při kterých nás několikrát i podržel náš brankář M. Křepela, který i přes 6 obdržených gólů podal dobrý výkon. Druhý gol vstřelili domácí po centru z pravé strany, který našel přesně Smejkala, který jej usměrnil do naší sítě. Právě tento gol pak začal kanonádu domácích ve druhé půli. Domácí stejně jako na turnaji a v minulých mistrácích ukázali, že jejich pravá strana ofenzivní části hry je velmi silná a zároveň využili faktu, že ve druhé půli se naše sestava různě měnila z důvodu hokejového střídání. Třetí gol padl smolně, kdy bohužel centr ze strany neudržel náš brankář a míč mu vypadl pouze před nohy Smejkala, který jej uklidil do prázdné branky. Další gól jsme inkasovali po rohovém kopu, kdy na přední tyči hlavičkoval osamocený Polák. Stejný hráč přidal ještě jeden gól, když využil přihrávky za naší obranu, při které jsme čekali ofsajdovou situaci a tento hráč střeleckou situaci využil zkušené obstřelením našeho brankáře. Jedním golem v naší síti se nakonec se prezentoval i Rozmahel, který svůj individuální nájezd zakončil zkušené střelou placírkou k tyči. Nakonec jsme bohužel v druhé půli nenavázali na dobrou defenzívu z první půle a odvezli si šestigólový příděl. V generálce na sezonu nás čeká v neděli v 17:30 na domácím hřišti tým Miroslav C

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář