Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Miroslav C 1:2 (1:0)

3. 8. 2014

Skalice - Miroslav C 1:2 (1:0)

G: vlastní - ...., Mitráš

Sestava - L.Klim - R.Žitka, M.Kratochvíl, M.Bílý, Mar.Kölbl  - V.Křepela, K.Vančura, M.Kuřitka, J.Jonák - M.Hlávka, F.Gregor - Mich. Kölbl, V.Šabata.

V posledním přípravném zápase před zahájením nové sezony nás na našem hřišti čekal tým Miroslav C, který skončil v uplynulé sezoně na 5. místě 4.třídy skupiny C a se kterým jsme chtěli už konečně poprvé zvítězit. Poprvé jsme k utkání nastoupili pouze s hráči, kteří budou připravení i pro nadcházející sezonu. V sestavě chyběli z pracovních důvodu M.Křepela, P.Bulín a J.Neuman a dovolenkující R.Gottlieb, proto se v brance objevil L.Klim, který se prezentoval několika dobrými zákroky. Od první minuty nenastoupil ani V.Šabata, který nestihl úvod zápasu z důvodu zavádění. Zápas z mého pohledu musel být pro oka diváka zajímavý, protože hostující tým složený ze starších zkušených fotbalistů ukazoval svou kombinační sílu a naopak náš tým zdobila rychlost a rychlý kombinační přechod do útoku. V první půli jsme využili výhodu větru, a proto se hrál poměrně vyrovnaný zápas, kdy hosté sice drželi více míč, ale v určitých fázích jsme dokázali soupeře i my překvapit a dostat ho do úzkých. V zápase bylo opravdu velké množství střeleckých příležitostí na obou stranách, takže dnes nejde být více konkrétní, ale v první půli jsme jich měli více my, ale přetavit v gol se nám podařila jenom jedna, kdy hostující obrana si srazila rohový kop do vlastní sítě.

Ve druhé půli se stáhl z pozice středního záložníka na předstopera K.Vančura a tento fakt stejně jako hra proti větru podle mě znamenala trvalejší převahu hostů, kteří byli v druhé půli lepším týmem a podařilo se jim nakonec zápas otočit. Vyrovnávající branka padla po přihrávce do středu naší obrany, kdy hostující útočník šikovně na dlouhou nohu obstřelil našeho brankáře a vítěznému gólu předcházela situace, kdy naše obrana i přítomní diváci hlásili ofsajd ale hostující pomezní tuto situaci pustil a Mitráš po kličce brankářovi z nulového úhlu uklidil míč do sítě. Jelikož i našich pár šancí neskončilo golem, tak zápas kterému by podle mě více slušela remíza nakonec skončila opět naší prohrou, ale předvedená hra zejména v první půli byla z naší strany velmi dobrá, kdy jsme se prezentovali kombinační fotbalem, který sice přináší i větší množství ztrát, které byly ale nahrazeny velkou bojovností. Podle mě jsme byly zatím nejblíže v historii tohoto soupeře porazit a můžeme doufat, že příště už se nám to konečně zadaří. Všichni hráči zaslouží pochvalu za bojovný výkon, kdy i když se jednalo pouze o přátelský zápas byla vidět enormní snaha nechat na hřišti maximum sil a pokud na tohle navážeme i v sezoně, tak i přes velkou obměnu kádru a krátký čas na sehrání věřím, že budeme moci potrápit kohokoliv. Příští týden nás čeká na domácím hřišti první zápas nové sezony, kdy na nás byl los nemilosrdný a hned v úvodním zápase nás čeká sestupující tým loňske sezony Těšetice, ale zároveň je možné, že v naší sestavě se objeví jedno překvapivé jméno poslední posily, což by měla být ta nejlepší pozvánka na neděli v 10:15.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář