Jdi na obsah Jdi na menu

Zimní turnaj Jevišovice - Skalice - Mikulovice/Jevišovice dorost 0:3 (0:1)

1. 2. 2015

Skalice - Mikulovice/Jevišovice 0:3 (0:1)

G: Franc 2, Němec

Žluté karty - 

Sestava: L.Klim - R.Žitka, M.Kratochvíl, M.Bílý, R.Gottlieb - V.Křepela, F.Gregor, R.Till, M.Věchet - V.Šabata, J.Jonák - R.Křepela, M.Žitka, Z.Šarkozy, Mar. Kölbl

V posledním zápase zimního turnaje nás čekal společný tým dorostu Mikulovic a Jevišovic. Pro vítězství v turnaji nám stačilo si připsat v tomto zápase i remízu, ale naše sestava se nerodila lehce, když někteří hráči se nemohli zápasu zúčastnit a další nastoupili i přes zdravotní problémy. V soupeřově sestavě se kromě dorostenců představil v obraně brankář A týmu Mikulovic M.Elis a útočník Šálek. První půle patřila jednoznačně soupeři, když hned v úvodní patnáctiminutovce si připsal několik nebezpečných šancí a tak jsme se nemohli divit, když se ujal vedení střelou France zpoza vápna, která před naším brankářem skočila, a proto si s ní náš brankář neporadil. My jsme si v první půli připsali pouze dva nebezpečné momenty a to povedenou střelu Tilla z hranice vápna, která sice mířila k tyči, ale brankář soupeře jej dokázal vytáhnout. Největší šanci pak měl Šabata, který běžel sám na brankáře soupeře, ale ve finální části si míč o trošku více předkopl a brankář i díky tomu jeho střelu dokázal chytit. Více příležitostí jsme si bohužel nevypracovali, ale soupeř naštěstí v první půli nedokázal svou převahu přetavit ve více branek, a proto byla vytoužená remíza stále blízko.

I v druhém poločase soupeř dobře kombinoval a byl fotbalovějším týmem, ale i my jsme se osmělili směrem dopředu a vypracovali si několik nebezpečných situací. Největší naše možnosti v druhé půli měl na svědomí Jonák, když brankář soupeře vyrazil jeho dvě nebezpečné střely. Brankář si poradil i s jeho třemi nebezpečnými centry, které padaly pod břevno, když je pokaždé dokázal vyrazit k hráčům soupeře. Zahrozili jsme i po rohových kopech, ale dobře pracující defenzíva soupeře dokázala několik našich zakončení zablokovat a nepustit až k brankáři. Samozřejmě i soupeř si vypracoval spoustu nebezpečných střel, které zneškodnil náš brankář nebo minuly naší branku, a proto jsme do 75 minuty živili naději na vyrovnání. Druhý gól soupeře pak vstřelil opět Franc, když se k němu dostal míč na hranici vápna a akci zakončil ukázkově přízemní střelou k tyči. Tato branka už bohužel zlomila náš odpor a soupeř si díky tomu vypracoval ještě další šance a chvíli před koncem nakonec zvýšil na konečných 3:0 Němec. Soupeř zvítězil zaslouženě, jeho hráči ve všech řadách předvedli dobrý výkon a není se čemu divit, že jeho hráči Franc, Fiedler a Holčapek už nastupují i za A mužstvo Mikulovic v okresním přeboru. My můžeme hodnotit celý zimní turnaj pozitivně, zpříjemnili jsme si zimní přípravu zápasy na hřišti a druhé místo, které nám asi bude patřit je dobrou motivací, aby jsme v další části zimní přípravy ještě více zabrali. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář