Jdi na obsah Jdi na menu

Zimní turnaj Jevišovice - Skalice - Štítary muži+dorost 3:1 (1:0)

25. 1. 2015

Skalice - Štítary muži+dorost 3:1 (2:0)

G: J.Jonák, V.Šabata (odr. míč), V.Šabata (R.Till) - Kyca

Žluté karty - 

Sestava: L.Klim - R.Žitka, M.Kratochvíl, Mar. Kölbl, R.Gottlieb - V.Křepela, M.Žitka, R.Till, M.Bílý - K.Vančura, V.Šabata - R.Křepela, Mich. Kölbl, Z.Šarkozy

V druhém zápasu turnaje nás čekal společný tým mužů a dorostu Štítar, který v úvodním zápase remizoval s týmem dorostu Mikulovic-Jevišovic. Složení našeho týmu se hodně podobalo minulému zápasu, chyběli pouze Bílý, Bartuněk a Gregor, které nahradili Mich. Kölbl a hráč Trstěnic Šarkozy. V prvním poločase jsme hráli proti větru a tento fakt ovlivnil i průběh celého prvního poločasu, který s výjimkou úvodní patnáctiminutovky ovládl tým Štítar. Právě v úvodu jsme si vypracovali mírnou převahu a vypracovali si pár dobrých střeleckých možností a jednu z nich jsme přetavili i v gól. Akci zahájil průnik Šabaty, který byl faulován ve vápně, ale rozhodčí místo penalty ponechal našemu týmu výhodu, kterou jsme naštěstí i tak zakončili brankou, když se míč po přihrávce jednoho našeho hráče dostal před poloodkrytou branku k Jonákovi, který jej uklidil do branky. I soupeř v úvodu zahrozil dvěma nebezpečnými šancemi po rychle vhozených autových vhazování, ale naštěstí jej neproměnil. Po naší vstřelené brance už následovala trvalá převaha týmu Štítar, který měl v týmu některé individuality v čele s oběma útočníky Karbanem a Kycou, kteří hrají za A tým Štítar a nutno říci, že dělali našemu týmu velké problémy. Soupeřova převaha sice byla velká, ale vyložených šancí si mnoho nevypracoval, největší štěstí jsme tedy měli po střele Karbana, která minula naší branku jen o milimetry. Po prvním poločase jsme tedy i díky štěstí vedli 1:0.

Druhý poločas tentokrát i díky výhodě větru naše mužstvo zvládlo. Hrál se vyrovnaný zápas, ve kterém jsme si chvílemi vypracovali i převahu a šance, ale brankář soupeře podal dobrý výkon a v průběhu zápasu několikrát soupeře podržel. Začátek druhé půle zahájil samostatný průnik Vančury na brankáře soupeře, který mu dobře zmenšil úhel a tak našemu hráči nezbylo nic jiného než se pokusit jej přehodit, ale nakonec této střele scházely milimetry. Soupeř si na stejného hráče nedal pozor i podruhé, když jeho další průnik skončil střelou, kterou brankář vyrazil a odražený míč dostal do branky Šabata. I soupeř si opět vypracoval pár možností, když největší si vypracoval opět Karban, ale jeho střele opět chyběl kousek. Soupeř se nakonec dostal do zápasu po našem nešťastném zaváhání, když náš brankář trefil odkopem dotírajícího hráče soupeře a ten nakonec předložil míč před prázdnou branku Kycovi, který tak vstřelil kontaktní gól. Na tento gól jsme naštěstí stejně jako v minulém zápase hned za chvíli zareagovali, když Till našel pěknou uličkou Šabaty, který podél vyběhnuvšího brankáře vstřelil svůj druhý gól v zápase. Do konce zápasu se už nic nestalo a tak jsme si připsali i v druhém zápase turnaje cennou výhru, protože soupeř měl v týmu i hráče hrající v A mužstvu Štítar, které hrají třetí třídu a tento fakt se také projevoval na jeho hře. Naše mužstvo si zaslouží pochvalu, protože zápas odbojovalo a na hřišti byla znát velká snaha v tomto zápase uspět. V posledním zápase turnaje čeká v sobotu náš tým mužstvo dorostu Mikulovic-Jevišovic a pro vítězství v turnaji bude stačit našemu týmu i remíza.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář