Jdi na obsah Jdi na menu

Zimní turnaj Jevišovice - Skalice - Únanov dorost 3:1 (2:0)

17. 1. 2015

Skalice - Únanov dorost 3:1 (2:0)

G: V.Šabata (odr. míč), R.Till (sam. akce), K.Vančura (R.Křepela)

Žluté karty - 

Sestava: L.Klim - R.Žitka, M.Kratochvíl, Mar. Kölbl, R.Gottlieb - V.Křepela, R.Křepela, R.Till, M.Bílý - K.Vančura, V.Šabata - J.Jonák, F.Gregor, L.Bartuněk, M.Žitka

V letošní přípravě na jarní část se naše mužstvo na poslední chvíli přihlásilo na zimní turnaj v Jevišovicích, kde jej čeká ve skupině mužstvo dorostu Únanova, společný tým dorostu Jevišovic a Mikulovic a společný tým dorostenců a mužů ze Štítar. Na úvod los svedl naše mužstvo s týmem dorostu Únanova, se kterým se utkal náš tým i před podzimní části, kdy jsme tým složený z dorostenců a hráčů B mužstva dokázali na domácím hřišti díky skvělému výkonu našeho brankáře M.Křepely těsně porazit. Náš tým v tomto zápase doplnili dva dorostenci, kteří s námi chodí trénovat, ale hrají v jiných oddílech a to R.Křepela a M.Žitka. První půle se hrála v naší režii, kdy jsme soupeře přehrávali a zhruba od 20. minuty jsme si také začali připravovat velké množství střeleckých pokusů a šancí, ale podařilo se nám proměnit pouze dvě. Úvodní gól zápasu vstřelil Šabata, který se dostal s míčem až k brankáři hostů Binderovi, který jeho první šanci zneškodnil, ale odražený míč uklidil Šabata do poloodkryté branky. Druhou branku vstřelil po samostatném průniku Till, který prošel přes několik hráčů Únanova, kteří se ho snažili zastavit faulem, ale náš hráč i přesto dokázal zakončit a střelou z hranice vápna prostřelil brankáře Bindera podruhé. Kromě těchto dvou branek si snad všichni naši hráči ofenzívy dokázali vypracovat šance nebo velmi nadějné střelecké možnosti, které však nedokázali přetavit ve více branek. Náš soupeř toho v první půli moc nepředvedl pouze kolem 30. minuty si vypracoval slibnou desetiminutovku, kde si vypracovali jednu šanci, kterou neproměnili a asi dvě zblokované střely, které naše obrana dokázala zneškodnit. S první půli jsme tedy mohli být nadmírně spokojení, když kromě převahy v poli jsme se prezentovali i poměrně velkým množstvím hezkých kombinačních akcích a mohlo nás pouze mrzet, že do kabin se šlo jenom s dvoubrankovým vedením.

Druhý poločas dal vzpomenout na naše problémy z podzimní části, když jsme nedokázali navázat na dobrý výkon z první půle a druhou půlku nás náš soupeř přehrával a vypracoval si i poměrně dost nebezpečných možností a závarů, ale stejně jako my se soupeř trápil v provedení finální části akcí a dokázal vstřelit pouze jeden gól. My jsme sice byli horším týmem, ale i přesto jsme si opět vypracovali mnoho střeleckých pokusů a šancí, ale stejně jako soupeři se nám podařilo proměnit pouze jednu, když R.Křepela našel uličkou K.Vančury a ten svým gólem přinesl kolem 70. minuty uklidnění do našich řad. Od té doby už soupeř rezignoval a opět jsme byli lepším týmem my a zápas jsme v pohodě už dohráli do vítězného konce. V dresu soupeře zaslouží pochvalu naši dva bývalí hráči, když Binder v brance soupeře několikrát podržel a Fiala, který byl soupeřovou největší hrozbou v druhém poločase. V prvním zápase kalendářního roku 2015 se nám tedy podařilo podle mě zaslouženě zvítězit a připsat si tak tři body do tabulky turnaje. Spokojeni můžeme být s výkonem v první půli, který na začátek zimní přípravy byl velmi dobrý a do další části zimní přípravy se musíme snažit pokusit vyřešit náš problém s druhými poločasy. Vzhledem k faktu, že druhý zápas turnaje zřejmě skončil remízou 3:3 by jsme měli být na čele tabulky a v dalším zápase v sobotu v 16 hodin nás čeká tým Štítar mužů a dorostu, jehož A mužstvo hraje 3. třídu, proto se dá očekávat velmi složitý soupeř.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář