Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Křepice 3:2 (1:1)

13. 3. 2016

Skalice - Křepice 3:2 (1:1)

G: V.Šabata (odr. míč), L.Venhuda (sam. akce), V.Šabata (penalta) - J.Pitour, M.Jurčík (penalta)

Žlutá karta: 

Sestava domácích R.Venhuda - R.Žitka, P.Krotký, M.Kratochvíl, R.Gottlieb - L.Bartuněk, R.Till R.Křepela, J.Jonák - V.Šabata, F.Gregor - L.Klim, L.Venhuda, M.Žitka

V jediném domácím přípravném zápase před jarní části jsme přivítali tým Křepic, který hraje o záchranu ve třetí třídě. Z důvodu některých absencí v naší sestavě jsme využili výhodu domácího hřiště, kdy za nás nastoupili dva místní dorostenci hrající v jiných týmech a také L.Venhuda, který hostuje v Dolních Kounicích. Zápas se hrál za nevlídného počasí, kdy po celý zápas foukal silný vítr a tento fakt také ovlivnil hru obou týmů. V zápase se střídalo hokejovým způsobem a tak si zahráli všichni naši hráči. První půle byla z naší strany dobrá, byli jsme aktivnějším týmem, ale i přesto se šlo do kabin za nerozhodného stavu. Jako první sice zahrozili hosté, kdy se jejich hráč ocitl sám před našim brankářem R.Venhudem, ale ten jeho vyloženou šanci výborně zneškodnil. Zhruba v 15.minutě jsme udeřili my, kdy se nejprve dostal do šance R.Křepela a celou akci zakončil střelou do poloodkryté branky V.Šabata. Šanci na zvýšení náskoku si poté vypracoval L.Bartuněk, ten ale v dobré pozici nedokázal pořádně trefit míč. Solidní šanci na branku si vypracoval opět také V.Šabata, ale jeho zblokovanou střelu dokázal brankář s vypětím sil vyrazit. Stejný hráč mohl těsně před koncem poločasu přidat svou druhou branku, ale v samostatném nájezdu si špatně pokopnul míč, který mu pak uzmul hostující brankář a projevilo se staré známé nedáš dostaneš, kdy hostující útočník Pitour poté napřáhl zpoza vápna a jeho nádherná rána skončila nechytatelně u levé šibenice naší branky. První půle tedy skončila remízou 1:1.

Úvodní dvacetiminutovka druhé půle byla z naší strany poměrně dobrá, ale v dalších minutách už hrozili zejména hosté. Hned v úvodu jsme se ujali vedení, kdy hostující hráč zaváhal a nepřesnou přihrávkou poslal do samostatného nájezdu L.Venhudy a ten si tak v našem dresu připsal po dlouhé době branku. Měli jsme i další nebezpečné náznaky brejků, ale ve finální fázi jim chybělo trošku více štěstí. Větší šance si však vypracovávali hosté. Střelec první branky hostů se ocitl na penaltě sám před našim brankářem L.Klimem, ale ve vyložené šanci trefil našeho brankáře a o chvíli později střelou z úhlu minul naší branku. Další šanci si vypracoval Ryšavý, ale také jeho šanci vyrazil náš brankář, ale situace nakonec skončila přísnou penaltou, kterou proměnil Jurčík. Zhruba v 70.minutě upadl v pokutovém území soupeře Šabata a stejný hráč pak následně proměnil i druhou přísnou penaltu. Hosté si vypracovali velké šance na vyrovnání, ale jeden z jejich hráč minul po přihrávce prázdnou naší branku a Ryšavého lob s vypětím všech sil dokázal náš brankář vychytat, který pochytal ještě další střely soupeře zpoza vápna a tak jsme si ve druhém přípravném zápase připsali cenný skalp soupeře z Křepic. Vzhledem k průběhu zápasu by byla sice remíza asi spravedlivější, ale i přesto můžeme být spokojeni, protože počasí a terén nenahrával lepší kombinaci. V dalším zápase nás čeká v sobotu ve 14 hodin tým Břežan B, který je ve čtvrté třídě na posledním místě, ale v jeho dresu by se měli objevit i hráči A týmu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář