Jdi na obsah Jdi na menu

Těšetice - Skalice 3:3 (2:2)

26. 3. 2016

Těšetice - Skalice 3:3 (2:2)

G: Balík, Kraizel, Zimmermann - Mich. Křepela (Venhuda), Šabata (odr. míč), Venhuda (odr. míč)

Žlutá karta: 

Sestava hostů: Klim - Žitka, Kratochvíl, Mar.Kölbl, Gottlieb - Mich.Křepela, Till, Krotký, Jonák - Šabata, Venhuda - Knap, Bartuněk

V posledním přípravném zápase před sezonou jsme zajížděli na půdu Těšetic, které od letošní sezony hrají v jiné skupině 4. třídy a v loňské sezoně se nám je podařilo dvakrát těsně porazit. I k poslednímu přátelskému zápasu jsme nenastoupili v nejsilnější sestavě, ale ještě větší problémy měli domácí, kteří k zápasu nastoupili pouze v 11 lidech. Prvních patnáct minut bylo z naší strany dobrých, kdy jsme nechali soupeře držet míč a naopak my jsme hrozili z nebezpečných rychlých brejků. Už v 5.minutě jsme se ujali vedení, kdy centr Venhudy před brankou sice minul Šabata, ale Mich. Křepela jej usměrnil do poloprázdné branky. O pět minut později jsme vedli už 2:0, když po přihrávce Venhudy se dostal do brejku Šabata a natřikrát překonal domácího brankáře. Hned záhy se domácím hráčům zranil jeden z jejich hráčů a tak zápas byli nuceni dohrávat v deseti hráčích, ale právě od této chvíle šel náš výkon rapidně dolů a naopak domácí hráči dobře drželi míč a zároveň hrozili nebezpečnými útoky. V 17.minutě domácí vstřelili kontaktní branku, kdy Trávníček vysunul přihrávkou za obranu Balíka, který se štěstím obehrál našeho obránce a překonal našeho brankáře. Naší velkou šanci na zvýšení náskoku měl Venhuda, ale svou akci zakončil pouze střelou do brankáře. Domácí do konce půle hrozili zejména Kraizelem, který dvakrát hlavou v dobré pozici nepřekonal našeho brankáře, ale stejný hráč nakonec branku přece jenom vstřelil, kdy dorazil patou vyražený míč od našeho brankáře. První půle skončila tedy remízou 2:2.

Druhá půle byla z naší strany velmi špatná, když našemu výkonu chyběla větší fotbalová kvalita a přesnost a také větší vůle tuto situaci přemoci a oslabeného soupeře porazit. Hned v úvodu sice měl velkou šanci Šabata, ale jeho střela těsně minula domácí branku. V dalším průběhu poločasu jsme se dostávali velmi těžko k nějakému ohrožení branky a tak jsme se prezentovali pouze několika nepřesnými střelami ze střední vzdálenosti. Naopak domácí záloha hrála velmi dobře a zejména Trávníček, který byl nejlepším hráčem na hřišti se neúnavně snažil připravovat svým spoluhráčům nebezpečné situace. V 63.minutě jsme se dostali do vedení, kdy odražený míč po standartní situaci usměrnil k tyči Venhuda. O pět minut později však bylo srovnáno, kdy Trávníček potáhl míč po křídle a naservíroval jej Zimmeramannovi, který překonal našeho brankáře potřetí. Do konce zápasu jsme pak největší šanci ke vstřelení branky měli po střele Krotkého zpoza vápna, která však orazítkovala pouze tyč domácí branky. Domácí zahrozili pár závary, které však k brance také nevedly a tak zápas skončil remízou 3:3. Tento zápase se nám sice nevydařil, ale doufám, že k prvnímu mistrovskému zápasu přistoupíme lépe a podáme o mnoho lepší výkon.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář