Jdi na obsah Jdi na menu

Litobratřice - Skalice 7:1 (3:0)

31. 7. 2016

Litobratřice - Skalice 7:1 (3:1)

G: ? - V.Šabata (L.Venhuda)

Žlutá karta: 

Sestava hostů - L.Klim (R.Venhuda) - M.Kratochvíl, V.Šabata, Mar.Kölbl, D.Vorbis - V.Křepela, M.Vyžrálek, L.Venhuda, J.Jonák - M.Křepela, Mich. Kölbl - Jakub Jonák, M.Žitka, L.Bartuněk

V dalším přípravném zápase jsme zajížděli na půdu Litobratřic, které skončily v uplynulé sezoně ve třetí třídě na 12 místě a těsně se tak zachránily. Při pohledu na skóre soupeře bylo zřejmé, že lepší umístění v tabulce je stálo velké množství inkasovaných branek a zřejmě i proto mají zájem o brankáře Michala Vacka, který v uplynulé sezoně chytal za Starý Lískovec B a proti nám se objevil v brance soupeře. V útoku soupeře se pak objevil Kozelský, který je hráčem Litobratřic, ale v posledních sezonách nastupoval v Práčích, takže soupeř zřejmě plánuje do letošní sezony posílení a útok na lepší pozice. Domácí od prvních minut hýřili velkou aktivitou a pohybem, na což nejsme od našich soupeřů v soutěžních zápasech příliš zvyklí a po celý zápas nám to působilo obrovské problémy. Svými kombinacemi domácí kontrolovali průběh zápasu a vytvářeli si díky nim i šance ke vstřelení branky. Bezbrankový stav jsme udrželi zhruba tak do 15. minuty, ale poté dostal domácí útočník přihrávku do běhu a po kontaktu s našim brankářem nakonec dával míč do naší prázdné branky. Domácí i nadále hrozili po křídelních akcích, ale při dvou šancích domácích nás od branky uchránil náš brankář. Druhou branku tak přidali domácí po našem zaváhání v obraně, kdy Mar. Kölbl nedokázal odvrátit míč z pokutového území a domácí hráč následně přízemní střelou propálil našeho brankáře. Poté jsme se dostali do velké šance my, kdy se po závaru v pokutovém území dostal do zakončení Jan Jonák, ale jeho zakončení postrádalo větší razanci, a proto si s ním domácí brankář poradil. Poté jsme přečkali některé nebezpečné akce domácích a vypracovali si druhou velkou šanci, kdy domácí obraně propadl dlouhý míč a M.Vyžrálek tak mohl běžet sám na brankáře, který hodně vyběhl a náš hráč, při snaze ho obhodit, minul domácí branku. Třetí branku přidali domácí opět po odraženém míči, kdy centr domácích odvrátil V.Šabata pouze k domácímu hráči stojícímu v našem pokutovém území, který tvrdou střelou opět prostřelil našeho brankáře.

Také druhá půle nabídla podobný obraz hry, který ještě umocnil úbytek našich fyzických sil a nepříznivý výsledek. V průběhu druhé půle došlo také k prostřídání našich brankářů. Za soupeře nastoupil do útoku v druhé půli Michal Hrubý, což je brankář chytající v Rakousku, ale i přesto nám tento hráč přidal paradoxně snad tři branky. Všechny branky soupeře v druhé půli padly z pokutového území, kdy náš brankář neměl šanci těmto brankám zabránit. My jsme vstřelili čestnou branku zhruba v 75.minutě, kdy jsme využili brejku, kdy R.Venhuda vyhodil míč na L.Venhudy, který poslal přihrávku do běhu V.Šabatovi, který využil volného prostoru, a povyběhnutého brankáře překonal ranou pod břevno. Soupeř před koncem zápasu ještě přidal sedmou branku a zápas tak skončil 7:1. Těžko k tomuto zápasu něco psát, protože kvalita byla jednoznačně na straně soupeře a pokud bude tento tým nastupovat v tomto složení i na podzim, tak by měl hrát podle mě v první půlce tabulky. Další týden nás čeká na domácím hřišti tým Dolních Kounic, což bude další kvalitní soupeř, který nastupuje ve třetí třídě.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář