Jdi na obsah Jdi na menu

Mělčany - Skalice 6:1 (5:0)

30. 7. 2017

Mělčany - Skalice 6:1 (5:0)

G: ? - M.Vyžrálek (V.Šabata)

Sestava: R.Venhuda - M.Novotný, M.Kratochvíl, Mar. Kölbl, R.Žitka - L.Bartuněk, V.Šabata, L.Venhuda, Jan Jonák - M.Křepela, M.Vyžrálek - J.Hlávka, M.Žitka

K prvnímu přátelskému zápasu před nadcházející sezonou jsme zavítali do Mělčan, což je tým, hrající soutěž v okrese Brno-venkov, kterému loni unikl postup do třetí třídy. V naší sestavě se objevila i zatím jediná posila M.Novotný z Hostěradic, který tak opět po několika letech oblékl nás dres. Stejně jako v minulých letech jsme v tomto termínu využili z důvodu nedostatku hráčů i služeb kmenových hráčů jiných týmů, a proto se v naší sestavě objevili M.Žitka a J.Hlávka. Ačkoli tomu výsledek zápasu neodpovídá, tak úvodní patnáctiminutovka byla z naší strany poměrně zdařilá, byli jsme aktivnějším týmem a vypracovali si i dobré střelecké příležitosti, ale přízemní křižná střela L.Venhudy mířila mimo tři tyče, stejně jako hlavička osamoceného M.Křepely po rohovém kopu. Poté převzali postupně iniciativu domácí, kteří dokázali využít našich hrubých individuálních chyb a díky tomu se dostali snadno do pětibrankového vedení. Z naší strany ještě vyzkoušeli v prvním poločase pozornost domácího brankáře M.Vyžrálek a V.Šabata, ale domácí brankář obě tyto střely dokázal vyrazit. První půle tedy skončila jednoznačným vedením domácích 5:0.

Do druhé půli jsme nastoupili s jasným cílem odčinit první půli a prezentovat se lepším výkonem, což se nám možná i díky uspokojení domácích podařilo. Ve druhé půli jsme byli nebezpečnějším týmem, ale naše slušné střelecké příležitosti se nám dlouho nedařilo přetavit v branku. Až zhruba v 70.minutě se nám podařilo překonat domácího brankáře, když V.Šabata poslal míč vzduchem na M.Vyžrálka, který si zpracoval míč hlavou a křižnou ranou ke vzdálenější tyči nedal domácímu brankáři šanci. Hned záhy však domácí využili našeho dalšího nedorazu a přidali šestou branku. Do konce zápasu už nebyla k vidění žádná branka, a tak skončil výsledek zápasu jednoznačným vítězstvím domácích. Na našem výkonu bylo znát, že se jedná teprve o první přátelský zápas, a nezbývá než doufat, že takové chyby jako v dnešním zápase se už v dalších zápasech nebudou opakovat, protože jinak nebudeme mít šanci proti kvalitním soupeřům uspět.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář