Jdi na obsah Jdi na menu

Trstěnice - Skalice 0:11 (0:5)

6. 8. 2017

Trstěnice - Skalice 0:11 (0:5)

G: - M.Vyžrálek 3, L.Venhuda 3, R.Křepela 2, Jan Jonák, V.Šabata, L.Bartuněk

Sestava: R.Venhuda - M.Novotný, M.Kratochvíl, Mar. Kölbl, R.Žitka - R.Křepela, V.Šabata, L.Venhuda, Jan Jonák - M.Křepela, M.Vyžrálek - L.Bartuněk, J.Šmíd, R.Gottlieb

Generálku před zahájením podzimní části sezony jsme odehráli proti Trstěnicím, které však k zápasu nastoupili ve značně oslabené sestavě, a proto se zápas odehrál v tréninkovém tempu. Zápas se hrál netradičně pouze 2x35 minut a výsledek zápasu byl pro domácí nakonec ještě milosrdný. Na první branku zápasu se čekalo poměrně dlouho, když až zhruba v 15.minutě poslal M.Novotný dlouhý míč za domácí obranu na rozběhnutého M.Vyžrálka, který přihrál míč před prázdnou branku na Jana Jonáka, který uklidil míč do sítě domácích. Druhá naše branka padla po dlouhém výkopu R.Venhudy a samostatném úniku L.Venhudy, který střelou ke vzdálenější tyči překonal brankáře domácích. Třetí branku přidal po autovém vhazování R.Křepely M.Vyžrálek střelou z hranice šestnáctky. Naši další branku přidal V.Šabata, který se ocitl po přihrávce L.Bartuňka sám před domácím brankářem. Poslední branku v první půli si připsal po přízemní střele R.Křepela, který využil chyby domácích při rozehrávce. 

V druhé půli bylo k vidění dalších šest branek v síti domácích. Šestou branku si již při té záplavě branek nepamatuji. Sedmou branku vstřelil L.Venhuda, který byl sám před domácím brankářem, který nejprve jeho první zakončení vyrazil, ale na jeho tvrdou dorážku pod břevno už neměl šanci. Další branku si připsal L.Bartuněk, který stejně jako L.Venhuda nadvakrát překonal brankáře domácích. Při další brance si vzal míč z pozice stopera na vlastní polovině R.Křepela, který své sólo přes celé hřiště zakončil přízemní střelou k tyči. Desátou branku přidal po nabytí od M.Vyžrálka L.Venhuda tvrdou střelou z 20 metrů, po které se domácí brankář pouze ohlédl. Poslední slovo v zápase měl M.Vyžrálek, který před hranicí pokutového území převzal míč a střelou o tyč uzavřel skóre zápasu. Poslední přátelský zápas bohužel nesplnil svůj účel, jelikož nás oslabený soupeř příliš neprověřil. Již v sobotu nás čeká historicky první zápas ve třetí třídě, ve kterém nás čeká tým Prosiměřic, který díky prohře v posledním zápase minulé sezóny nepostoupil do okresního přeboru, takže nás hned na úvod čeká jeden z nejtěžších možných soupeřů.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář