Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Křepice 4:2 (3:0)

30. 7. 2018

Skalice - Křepice 4:2 (3:0)

G: J.Virgl (V.Křepela), J.Vacek (bez asistence), J.Virgl (bez asistence), J.Virgl (J.Fiala) - M.Jurčík PK, R.Kott

Žluté karty:  

Sestava domácích - R.Venhuda - R.Ševčík, B.Horák, Mar. Kölbl, M.Kratochvíl - V.Křepela, L.Venhuda, J.Vacek, J.Fiala - M.Křepela, J.Virgl

V dalším přátelském zápase jsme se museli vypořádat s ještě více absencemi než v minulém týdnu, a tak se v našem dresu objevil opět J.Fiala, kterého tentokrát doplnil ještě B.Horák. Náš soupeř k zápasu přijel v 15 lidech, díky čemuž měl výhodu, že v úmorném vedru mohl využívat hokejového střídání. Oproti minulému zápasu se nám dařilo v koncovce, výsledkem čehož bylo naše vedení 3:0 již po 20.minutách zápasu. Při naší první brance jsme využili skutečnosti, že hosté nechali na pravé straně úplně volného V.Křepely, který přihrávkou před brankou našel J.Virgla, který tak vstřelil svou první branku v našem týmu. Naší druhou branku vstřelil J.Vacek, který do branky dorazil brankářem vyražený pokus J.Virgla. Třetí branku jsme přidali poté, co hosté nechali opět na pravé straně nekrytého V.Křepely, který přihrávkou na hranici šestnáctky oslovil jednoho z našich hráčů, jehož střelecký pokus dorazil do branky J.Virgl. Čtvrtou branku poté mohl přidat J.Vacek, jehož pěkná dalekonosná rána orazítkovala tyč hostující branky. Po 25.minutách naše tempo opadlo, a tak se hosté dostávali stále častěji před naší branku. Z několika pokusy hostů si tak musel poradit náš brankář R.Venhuda a když už byl náš brankář překonán, zastoupil jej na brankové čáře stojící B.Horák. My jsme si do konce poločasu vypracovali ještě jednu vyloženou šanci, když V.Křepela běžel z pravé strany sám na hostujícího brankáře, ale pokus našeho hráče mířil nad branku. První poločas tedy skončil našim vedením 3:0. 

Druhý poločas byl z naší strany ovlivněn tím, že nejenže jsme nemohli využívat hokejového střídání, ale navíc jsme ze zdravotních důvodů byli nuceni odehrát značnou část druhé půli pouze v deseti hráčích. Hned v úvodu druhé půli se nám podařilo po pěkné kombinační akci přidat čtvrtou branku, když se míč dostal na levou stranu na J.Fialy, který potáhl míč po křídle a přihrávkou před prázdnou branku našel J.Virgla, který neměl problém zpečetit svůj hattrick. Poté se hrál fotbal bez větších šancí na obou stranách až do co chvíle, kdy centrovaný míč trefil ruku M.Kratochvíla, za což byl nařízen pokutový kop, který střelou k tyči proměnil suverénně hostující Jurčík. Po této brance hosté ožili a snažili se přidat další branky. Blízko brance byli zejména po rohovém kopu, kdy hlavičku Jurčíka vyhlavičkoval těsně před brankou stojící Mar. Kölbl. O chvíli později se už hosté z branky radovali, když přihrávku do pokutového území dostal Kott, jehož střela ke vzdálenější tyči s přispěním tyče skončila za zády bezmocného R.Venhudy. Po těchto inkasovaných brankách jsme se opět připomněli my, když B.Horák vybídl ke skórování J.Fialy, jehož pokus však těsně minul hostující branku. Na výsledku zápasu pak nezměnil nic ani rohový kop v poslední minutě, po kterém pokus jednoho z hostů z dvaceti metrů trefil tyč naší branky. V náročném zápase jsme tak vybojovali vítězství 4:2. V sobotu nás čeká generálka na nadcházející sezónu, kterou absolvujeme na turnaji v Jamolicích, kde už se snad obejdeme i bez zapůjčených hráčů. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář