Jdi na obsah Jdi na menu

Bantice - Skalice 1:3 (0:1)

4. 8. 2019

Bantice - Skalice 1:3 (0:1)

G: ? - L.Horák (M.Vyžrálek), L.Horák (M.Knap), J.Pavelka (bez asistence)

Žluté karty:

Sestava hostů - R.Venhuda - L.Venhuda, F.Jelínek, Mar.Kölbl, R.Žitka - L.Bartuněk, J.Vacek, L.Horák, J.Pavelka - M.Knap, M.Vyžrálek - J.Virgl, M.Bílý ml., Z.Šarközi

Týden před zahájením sezony jsme sehráli přátelský zápas v Banticích, které znovu zahájili svoji činnost. Během přestupního období bylo v našem týmu poměrně rušno, neboť z týmu odešli V.Šabata (Prosiměřice) a Z.Vostřel (Hostěradice) a naopak tým posílili L.Horák (Merklín), V.Čech (Dyje) a A.Rada (Prosiměřice). Před zápasem jsme museli řešit řadu absencí, ale i přesto jsme k zápasu i díky výpomoci hostěradického Pavelky odjeli ve 14 hráčích. V našem dresu se představila i jedna z posil, a to L.Horák, který svými dvěma brankami rozhodl o našem vítězství. První půle nabídla poměrně vyrovnaný souboj s více brankovými příležitostmi na naší straně. Do první nadějně příležitosti zápasu se dostal M.Knap, jehož přízemní rána minula domácí branku. Při další příležitosti podržel domácí jejich brankář, který vyrazil na rohový kop střelu J.Vacka z deseti metrů. Zhruba ve 25.minutě jsme se dostali do vedení, poté, co si na přímý kop M.Vyžrálka naběhl L.Horák, který ve skluzu překonal domácího brankáře. Po této brance zahrozili několikrát domácí, ale první střela Dúckého z hranice šestnáctky těsně minula naší branku a druhá orazítkovala tyč naší branky. Poté, co jsme přežili tyto možnosti domácích, jsme mohli zvýraznit náš náskok, ale nájezd R.Žitky vychytal dobře chytající domácí brankář a placírka J.Vacka z hranice šestnáctky těsně minula domácí branku. První půle tedy skončila našim jednobrankovým vedením.   

Ve druhé půli se domácí snažili srovnat a soustředili se na útočení, naopak my jsme se snažili hrozit z brejků. Ze strany domácích hrozil opět zejména Dúcký, který však nejprve ve vyložené pozici minul naší branku a jeho druhou střelu vyrazil R.Venhuda na rohový kop. Také my jsme se dostali do nebezpečných šancí, ale hlavičku M.Vyžrálka po rohovém kopu chytil domácí brankář. Stejný hráč se o chvíli později dostal do ještě větší šance, ale svůj průnik, po kterém se ocitl sám před domácím brankářem, zakončil M.Vyžrálek střelou mimo tři tyče. Druhé branky jsme se nakonec dočkali zhruba v 70.minutě. L.Bartuněk poslal míč do křídla M.Knapovi, který přízemním centrem našel L.Horáka, jehož zakončení skončilo za zády domácího brankáře. Závěr zápasu jsme si zkomplikovali v 75.minutě, kdy odkop našeho brankáře zachytil jeden z domácích, který obloučkem z třiceti metrů poslal míč do naší odkryté branky. Dvoubrankové vedení nám poté mohl vrátit L.Horák, ale jeho hlavička po rohovém kopu mířila mimo branku. Těsně před koncem zápasu mohli domácí vyrovnat, ale hlavičku jednoho z domácích zneškodnil R.Venhuda. V 90.minutě si vzal míč J.Pavelka, který přešel přes několik domácích hráčů a svůj únik zakončil střelou pod břevno. Zápas tak skončil naším vítězstvím 1:3. Příští víkend nás čeká první mistrovský zápas podzimu, kdy na našem hřišti přivítáme tým Oleksovic. Je možné, že přípravu na tento zápas si ve středu zpestříme přátelským zápasem v Dolních Kounicích. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář