Jdi na obsah Jdi na menu

Horní Kounice B - Skalice 2:3 (0:2)

15. 6. 2020

Horní Kounice B - Skalice 2:3 (0:2)

G: O.Kelča, Z. Záviška - M.Vyžrálek (V.Čech), J.Fiala (M.Vyžrálek), M.Vyžrálek (M.Milotinský)

Sestava hostů - M.Milotinský - L.Venhuda, M.Kratochvíl, Mar.Kölbl, L.Bašta - V.Čech, M.Křepela, J.Fiala, M.Knap - Z.Šarközi, M.Vyžrálek - J.Vacek, R.Gottlieb

K dalšímu přátelskému zápasu jsme zajížděli do Horních Kounic, kde jsme se střetli se zdejším B mužstvem. Stejně jako v předešlých zápasech jsme postrádali řadu hráčů, a proto jsme tentokrát využili služeb L.Bašty hrajícího za Vedrovice. Jako první v zápase ohrozili branku soupeře domácí, ale střelu domácího hráče zpoza vápna vyrazil náš brankář M.Milotinský. Z naší strany zahrozil jako první V.Čech, jehož střelu k tyči vyrazil domácí brankář Eliáš na rohový kop. Domácí se snažili v první půli držet míč a kombinovat, ale tento způsob hry nevedl k větším brankovým příležitostem. Naše útočné kombinace byly o poznání nebezpečnější, zejména ofenzivní trojice V.Čech, J.Fiala a M.Vyžrálek dělala domácí obraně velké potíže. Zhruba ve 20.minutě si domácí vstřelili málem smolnou vlastní branku, ale domácí brankář dokázal konečky prstů vyrazit míč mimo branku. Ve 25.minutě jsme se už ujali vedení, a to když se u pravé postranní čáry uvolnil V.Čech, který přesným centrem našel M.Vyžrálka, na jehož hlavičku byl domácí brankář krátký. Hned záhy po vstřelené brance poslal M.Knap nádhernou přihrávkou do samostatného nájezdu M.Vyžrálka, jehož zakončení bohužel těsně přelétlo břevno domácí branky. Druhé branky jsme se tak dočkali v 35. minutě, kdy M.Vyžrálek našel v pokutovém území J.Fialu, který levačkou z úhlu překonal domácího brankáře. Před koncem poločasu jsme mohli přidat ještě třetí branku, když se až před domácího brankáře dostal M.Vyžrálek, který místo střely ještě přihrával míč před branku J.Fialovi, kterému však chyběl krůček, aby poslal míč do odkryté branky domácích. Po dobrém výkonu jsme tak po první půli vedli o dvě branky. 

Do druhé půle nasadili domácí kapitána jejich A mužstva Závišku a dorostence Vorla hrajícího za Slavii Praha, což se projevilo na jejich zlepšeném výkonu. Do první vyložené šance jsme se však dostali my, když J.Fiala pěknou přihrávkou poslal do nájezdu M.Vyžrálka, kterého však vychytal domácí Eliáš. S přibývajícími minutami začali být domácí čím dál více nebezpečnější, přičemž my hrozili téměř výhradně po rohových kopech a hlavičkách M.Křepely. Útočným akcím domácím jsme odolávali až do 75.minuty, kdy si na přímý kop jednoho z domácích naběhl O.Kelča, který hlavičkou překonal dobře chytajícího M.Milotinského. O minutu později už bylo srovnáno, a to když přihrávku do křídla dostal O.Kelča, který přihrál míč na velké vápno Z.Záviškovi a ten poslal placírkou míč mimo dosah našeho brankáře. Po těchto inkasovaných brankách nás několikrát udržel v zápase náš brankář, který zneškodnil několik možností domácích. Zhruba v 85.minutě jsme po delší době ohrozili domácí branku i my, ale zakončení V.Čecha po úniku M.Vyžrálka mířilo mimo branku. Rozhodující momenty zápasu přišly v 90.minutě, kdy náš brankář nejprve vychytal vyloženou šanci domácího Vorla a o pár chvilek později dlouhým odkopem oslovil M.Vyžrálka, který utekl domácímu obránci a skákající míč z úhlu napálil přes vyběhnutého brankáře až do domácí sítě. Zápas tak nakonec skončil našim vítězstvím 2:3. Příští týden v neděli nás čeká další zápas, a to tentokrát v Práčích. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář