Jdi na obsah Jdi na menu

Únanov B - Skalice 2:2 (1:0)

8. 6. 2020

Únanov B - Skalice 2:2 (1:0)

G: - M.Žitka (J.Fiala), L.Horák (M.Vyžrálek) 

Sestava hostů - K.Eliáš - L.Venhuda, M.Křepela, Mar.Kölbl, R.Gottlieb - R.Křepela, L.Horák, J.Fiala, V.Čech - M.Knap, M.Vyžrálek - L.Bartuněk, M.Žitka

Další přátelský zápas jsme sehráli na hřišti Únanova, kde se proti nám postavilo mužstvo složené z hráčů jejich áčka, béčka a dorostu. Jelikož nám v zápase chybělo několik hráčů, využili jsme služeb brankáře K.Eliáše a M.Žitky. Hned v první minutě se po naší chybné rozehrávce dostal do šance jeden z domácích hráčů, kterého však vychytal K.Eliáš. Na tuto šanci domácích jsme odpověděli po rohovém kopu hlavičkou M.Křepely, se kterou si ale domácí brankář dokázal poradit. Po dalším z rohů dostal míč do domácí branky R.Křepela, ale hlavní rozhodčí branku neuznal, protože před zakončením našeho hráče měl míč opustit hrací plochu. V úvodních pětadvaceti minutách jsme se prezentovali několika nadějnými kombinačními akcemi, kterým bohužel chyběla přesná finální nahrávka. Do největší šance se po přihrávce od J.Fialy dostal M.Žitka, jehož střelu však domácí brankář dokázal vyrazit. Také útočné akce domácích končily většinou v blízkosti našeho pokutového území z důvodu nepřesné finální přihrávky. Ve 25.minutě se domácí prokombinovali až do vyložené šance, ale střelu domácího útočníka vykopl náš brankář nohou. Jediná branka první půle padla zhruba ve 35.minutě, kdy domácí zaútočili do naší otevřené obrany a svůj brejk zakončili střelou, se kterou si náš brankář nemohl poradit. První půle tedy skončila vítězstvím domácích 1:0.

Hned na začátku druhé půle odkopl domácí obránce míč pouze do presujícího J.Fialy, od kterého se míč odrazil do běhu M.Žitkovi, který si na hranici šestnáctky poradil s domácím obráncem a tvrdou střelou pod břevno překonal domácího brankáře. O chvíli později jsme mohli jít do vedení, ale střela J.Fialy z hranice šestnáctky orazítkovala pouze tyč domácí branky. Do nadějné příležitosti se poté dostával i M.Vyžrálek, který unikl domácí obraně, ale zakončení našeho útočníka postrádalo větší razanci a přesnost. S postupem času nám začaly docházet síly a domácí byli nebezpečnějším týmem. Přízemní střela Sivery z hranice šestnáctky těsně minula naší branku, také další útoky domácích se nám s vypětím všech sil a díky našemu brankáři podařilo přečkat. V 67.minutě však už byl i náš brankář krátký na zakončení jednoho z domácích. V této fázi zápasu to vypadalo, že domácí dovedou zápas k vítěznému konci, ale v 83.minutě vystihl rozehrávku domácího obránce Mar.Kölbl, poslal míč rozběhnutému M.Vyžrálkovi, který přihrál míč před branku na L.Horáka, který si zpracoval míč a skrze domácího brankáře a obránce poslal míč do soupeřovi branky. Po této brance jsme vydolovali poslední zbytky sil a mohli jsme zápas i otočit, ale s dalekonosnou střelou V.Čecha si domácí brankář s vypětím všech sil poradil a při dalších akcích chyběl M.Vyžrálkovi krůček, aby se ve vyložené šanci dostal k míči. V posledních vteřinách zápasu se ještě do vyložené šance dostal domácí Zimmermann, který však ani nadvakrát nepřekonal K.Eliáše v naší brance. V teplém počasí jsme tedy vydřeli remízu 2:2. K dalšímu přátelskému zápasu zajíždíme v neděli dopoledne do Horních Kounic. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář