Jdi na obsah Jdi na menu

Braníšovice - Skalice 1:3 (1:3)

1. 9. 2013

   Braníšovice - Skalice 1:3 (1:3)

G: Miroslav Kališ - B.Hajzner (M.Vyžrálek), B.Horák (M.Věchet), K.Tapšík (tr.kop).

Žluté karty: M.Kratochvíl.

Sestava -  L.Klim - K.Tapšík, R.Sysel, M.Kratochvíl, R.Gottlieb - B.Hajzner, B.Horák, M.Věchet, V.Křepela - M.Hlávka (65.Mich. Kölbl), M.Vyžrálek.

Ve čtvrtém kole jsme zajížděli na hřiště Braníšovic, kde se nám dlouhodobě nedaří a tak jsme chtěli konečně tuto negativní šňůru prolomit. Oproti minulé základní sestavě chyběli zdravotně indisponovaný Bartuněk a Svoboda, které nahradili Hajzner a Gottlieb. V první půli jsme byli lepším týmem, ale hned na začátku po osvobozujícím odkopu domácí obrany jsme ve středu pole zaváhali a dali domácím možnost brejku, který bez problému golově zakončili. Naštěstí jsme hned za pár minut vyrovnali, když Vyžrálkův centr za obranu zakončil golově Hajzner. Poté jsme měli další šance, ale domácí brankář vyrazil střely Horáka i Věcheta a golově neskončily ani šance Hlávky. Proto mohli jít do vedení domácí, když jejich hráč prošel naší obranou, ale na vápně zamířil vedle. Svoji převahu jsme korunovali druhým golem, kdy si na přesně zahraný rohový kop Věcheta naskočil Horák a dal svůj první gol po příchodu z Hostěradic. Třetí gol jsme přidali po trestném kopu zahrávaného z poměrně velkého úhlu, kdy Tapšík zatočil míč pod břevno a golman na něj nedosáhnul. Do kabin se šlo tedy za stavu 1:3 pro nás.

Druhou půli nás Braníšovice přehrávali a my hrozili hlavně po brejkových situacích. Největší šanci si vypracovali domácí po centru jejich hráče, když míč skončil nakonec na tyči naší branky a domácím útočníkům se nepodařilo následný odražený míč protlačit do naší branky. Jejich další šance byly buď zakončeny nepřesným zakončením nebo vše nakonec vyřešilo naše obrana. Také my jsme si vypracovali šance, největší Vyžrálek, který svůj nájezd na golmana zakončil tvrdou střelou do tyče. Brankovou konstrukci orazítkoval i Věchet, kdy mu na velké vápno nabil Vyžrálek a jeho následná dělovka skončila pouze na břevně. Ještě jednu brejkovou šanci měl Vyžrálek, ale jeho zakončení postrádalo přesnost. Úplně na závěr rozhodčí pustil signalizovaný ofsajd a domácí útočník šel tedy sám na brankáře, faulem ho vyrušil ještě Kratochvíl, za což dostal žlutu kartu a následnou jeho kličku brankáři Klim zneškodnil. Odvážíme si z Braníšovic tedy tři body, které se nerodily lehce, ale o to jsou cennější. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář