Jdi na obsah Jdi na menu

Jamolice - Skalice 3:1 (1:0)

4. 5. 2014

 Jamolice - Skalice 3:1 (1:0)

 
G: Polák, Balík, Křišťál PK - F.Gregor (M.Věchet)

Žlutá karta: M.Vyžrálek, R.Žitka, M.Věchet

Sestava - L.Klim - K.Tapšík, R.Sysel, Mar.Kölbl, R.Žitka - V.Křepela (75.Mich. Kölbl), M.Věchet, M.Kratochvíl, M.Bílý - F.Gregor, M.Vyžrálek

V dalším zápase jsme zajížděli na půdu prvního týmu z Jamolic a v sestavě nám bohužel chyběli zdravotně indisponovaný Bartuněk, Gottlieb, který rybařil a Neuman, který měl pracovní povinnosti. V první půli jsme hráli s nevýhodou větru a bohužel zápas začal stejně jako náš domácí zápas s tímto soupeřem, když hned z první nebezpečné akce domácí uděřili, když po rohu vyrazil náš brankář míč pouze k domácímu Polákovi, který jej s přispěním tyče dostal až do sítě. My jsme se v první půli soustředili na taktické kouskování hry a soupeř s tímto stylem měl problémy, protože se nemohl dostat do tempa a také z tohoto důvodu si nevypracoval i přes stálou převahu příliš mnoho vyložených šancí. Díky dobře fungující defenzivě našeho týmu si vypracovali v úvodním poločase kromě branky ještě další dvě vyložené šance, když nájezd Smejkala zneškodnil náš brankář a jedno zakončení po centru těsně minulo vzdálenější tyč naší branky. Ostatní ošemetné situace vyřešila buď naše obrana, která pracovala velmi dobře nebo soupeř chyboval ve finální fázi útoku. My jsme si vypracovali v první půli tři nebezpečné brejky, ale ve dvou případech nám nevyšla finální nahrávka a v největší šanci, kdy Vyžrálek posunul míč na Křepely náš hráč bohužel minul branku. Do kabin se šlo tedy pro nás za příznivého stavu 1:0 pro soupeře.

Ve druhé půli jsme opět hrozili brejky, kdy domácí obraně dělal problémy Vyžrálek, kterého domácí obránci zastavovali většinou pouze fauly. Domácí byly opět fotbalovějším týmem, ale po jednom rohovém kopu se nám podařilo dokonce vyrovnat, kdy Věchet našel hlavu Gregora, který usměrnil míč do sítě. Domácí měli opět převahu, hrozili zejména rychlými křídelními akcemi a problémy nám dělal rychlonohý Rozmahel, který v tomto týmu hostuje z Horních Kounic, ale jejich střely zneškodňoval náš brankář a tak jsme inkasovali bohužel smolně po standartní situaci v blízkosti naší branky, kdy nepovedená střela se zastavila u kopaček Balíka, který se štěstím zakončil a jeho střela skončila u tyče naší branky. Poté předvědl zákrok dne náš brankář, který zneškodnil šanci domácích i následnou dorážku z malého vápna, ale bohužel nám to k ničemu nebylo, protože o chvíli později po závaru šel do souboje Bílý, kterému míč skončil na ruce a rozhodčí odpískal pokutový kop, který domácí brankář Křišťál proměnil. Zápas tedy skončil 3:1 pro domácí, osobně bych viděl v tomto zápasu pozitiva, že i když jsme měli problémy se sestavou, tak jsme první tým tabulky potrápili a kdoví jak by zápas probíhal nebýt smolné druhé branky. V dalším kole nás čeká derby proti sousedním Trstěnicím.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář