Jdi na obsah Jdi na menu

Loděnice - Skalice 1:0 (0:0)

6. 4. 2014

 Loděnice - Skalice 1:0 (0:0)

G: 

Žlutá karta: 

Sestava - L.Klim - K.Tapšík, R.Žitka, R.Sysel, M.Kratochvíl - V.Křepela (72. M.Bílý), L.Bartuněk (84. Mich. Kölbl), M.Věchet, R.Gottlieb - M.Vyžrálek, F.Gregor.

V dalším zápase jsme zajížděli na půdu Loděnic - druhého týmu tabulky a do zápasu jsme šli s tím, že nemáme co ztratit, ale můžeme soupeře překvapit a to se nám také nakonec podařilo. Čekali jsme, že domácí vstoupí do zápasu velmi aktivně, protože jejich soupeř v boji o první místo Jamolice včera prohrál překvapivě na hřišti Jezeřan B. Tento předpoklad se, ale nenaplnil a překvapivě jsme byli v první půli nebezpečnejším týmem my. V úvodu poločasu jsme zahrozili dvěma přímými kopy, první zahrávaný Věchetem bohužel trefil našeho útočníka Gregora a druhý zahrávaný Tapšíkem vyškrábl brankář. Nejblíže golu jsme byli zhruba ve 20.minutě, když střela za vápnem z kopačky Bartuňka byla domácí obranou ztečovaná a skončila na tyči domácí branky. Další možnost ke vstřelení golů měl Vyžrálek, který běžel z těžkého úhlu sám na brankáře, ale trefil nakonec pouzě boční síť. Tento hráč měl v první půli ještě jednu možnost, když po přihráce Sysla utekl domácí obraně, ale jeho zakončení v těžké pozici chytnul domácí brankář. Domácí zahrozili nejvíce jejich kanonýrem Jedličkou, ale přízemní centr mu před kopem skočil a míč skončil vysoko nad. Jinak hrozili domácí pouze střelami z hranice vápna, které však nebyli nebezpečné.

Ve druhé půli už byli nebezpečnějším týmem domácí, kteří hned v úvodní pětiminutovce zahrozili dvěma velkými šancemi, když nejprve Jedličkovu střelu z úhlu vytáhl náš brankář na roh a další šanci, kdy domácí útočník, který se ocitl sám na hranici vápna zakončil svoji šanci pouze střelou vedle. Další šanci si opět vypracoval Jedlička, ale i jeho druhou tvrdou střelu vytáhl náš brankář na roh. Poté byli domácí stále lepším týmem, ale dostávali se pouze ke střelám z hranice vápna, které většinou mířili vedle nebo je zneškodnil náš brankář. My jsme zahrozili pěknou střelou Vyžrálka z dálky a úhlu, která však bohužel branku netrefila. Rozhodující moment nastal v 70. minutě, kdy se domácí záložník dostal na hranici vápna ke střele levou nohou, která bohužel skončila přesně pod břevnem naší branky. Do příležitosti na srovnání výsledku se dostal Vyžrálek, kterému přiťukl míč Bílý, ale svůj průnik zakončil střelou, která mu bohužel vůbec nesedla. Na výsledku už nic nezměnil ani roh v poslední minutě, při kterém vběhl do vápna i náš brankář, tento roh skončil závarem, kdy naši hráči reklamovali ruku domácího zadáka, ale penalta se nepískala. Zápas jsme tedy nakonec smolně prohráli, i když jsme si za předvedený výkon a bojovnost alespoň bod zasloužili. V dalším zápase náš čeká na domácí půdě tým Braníšovic a budeme chtít získat první body na jaře.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář