Jdi na obsah Jdi na menu

Olbramovice B - Skalice 2:2 (0:0)

30. 12. 2013

  Olbramovice B - Skalice 2:2 (0:0)

G: Katolický Tomáš, Houba Josef - B.Hajzner (penalta), M.Věchet (př.kop).

Žlutá karta: B.Horák

Sestava -  M.Křepela - M.Věchet, M.Kratochvíl, Z.Svoboda, Mar. Kölbl - Mich. Kölbl, B.Horák, B.Hajzner - Svoboda od 46. min. M.Vyžrálek

Do dalšího zápasu nás potkal rekordní počet absencí, když kvůli zdravotním problémům nemohl nastoupit kromě delší dobu absentujícího Hlávky a Gotllieba také Bartuněk, V. Křepela a na poslední chvíli také Klim. Kvůli práci zase chyběl Tapšík a Sysel. Nakonec jsme tedy do Olbramovic odjeli na začátek zápasu pouze v devíti lidech, když až na druhý poločas přijel Vyžrálek. Domácí měli také problémy se sestavou, protože jejich A tým hrál ve stejnou dobu v Petrovicích, ale narozdíl od nás nastoupil v jedenácti lidech a nakonec měl i jednoho náhradníka. V našem týmu si odbyl premiéru v brance M.Křepela a po roce nastoupil i přes stále trvající zdravotní potíže v základní sestavě také Mar. Kölbl.  Domácí byli v první půli lepším týmem, když se projevovala jejich přesila dvou hráčů v poli, ale zpočátku byl jejich tlak bez vyložených šancí. V průběhu poločasu však jejich tlak sílil, naštěstí pro nás své šance nedokázali proměnit, a tak jsme mohli dokonce jít i do vedení , když chvíli před koncem poločasu Horák vysunul  Mich. Kölbla, který šel sám na domácího brankáře, kterého však nepřekonal. V první půli jsme tedy vydřeli bezgolovou remízu, když všichni hráči bojovali na více než sto procent a zásluhou práce našich záložníku zejména Horáka a Hajznera jsme dokázali otupit chvílemi i místy drtivý tlak domácích.

Do druhé půli nastoupil také Vyžrálek a v deseti lidech jsme byli už soupeři více vyrovnaný soupeř, ale přesto jsme během úvodních 15. minut inkasovali dva goly. Když nejprve domácí útočník utekl naší obraně a překonal našeho brankáře poprvé. Druhý gol padl po centru z pravé strany, který uklidil domácí útočník hlavou do sítě. Nás dostala do zápasu penaltová situace, kdy po centru zahrál jeden z domácích  hráčů v pokutovém území rukou a nařízenou penaltu procedil se štěstím za záda brankáře Hajzner. Poté byly možnosti na obou stranách, za nás zahrozil jedním brejkem Vyžrálek, když však z těžké pozice vystřelil vedle a do několika složitých zakončení se dostal Horák, který však také branku netrefil. Klíčový okamžik nastal v 80. minutě, když domácí útočník ve vápně chytře obhodil Mar. Kölbla a poté upadl přes jeho nohu a rozhodčí nařídil pokutový kop, který však domácí zadák zakončil střelou vedle. V 84. minutě se na nás usmálo štěstí, které jsme si za předvedený bojovný výkon v početním oslabení zasloužili a podařilo se nám vyrovnat, když přímý kop zahrál Věchet a na jeho technickou střelu pod břevno domácí brankář, který však v bráně pouze zaskakoval, nedosáhl. Do konce zápasu se už nic důležitého nestalo, a tak jsme si připsali bod se kterým jsme před začátkem zápasu nedoufali ani v nejoptimističtějších představách. Veliká škoda, že zrovna na tento zápas nás potkala taková smůla se sestavou, protože jinak by jsme museli tento zápas jistě vyhrát. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář