Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Trstěnice 1:1 (1:0)

11. 5. 2014

  Skalice - Trstěnice 1:1 (1:0)

 
G: V.Křepela (R.Sysel) - Novák

Žlutá karta: Mar. Kölbl, L.Klim

Sestava - L.Klim - K.Tapšík, R.Žitka, Mar.Kölbl, M.Kratochvíl - V.Křepela, M.Věchet, L.Bartuněk (75.M.Bílý), R.Gottlieb - R.Sysel, F.Gregor (70.J.Neuman)

V dalším domácím zápase nás čekalo derby proti Trstěnicím, v tomto zápase nenastoupil Vyžrálek, proto musel jít do útoku Sysel a naší hru to samozřejmě poznamenalo. V první půli jsme soupeře přehrávali, ale bohužel jsme měli smůlu v zakončení, když Křepela se dvakrát dostal z pravé strany sám před brankáře, ale jeho první střela orazítkovala břevno a druhá těsně přelétla břevno hostující branky. Břevno hostující branky orazítkoval také Věchet střelou ze střední vzdálenosti a hlavičce Sysla po rohovém kopu chybělo také pár centimetrů. Jedinou branku jsme nakonec vsítili po rohovém kopu, který se míč dostal přes Sysla ke Křepelovi, který jej usměrnil do sítě. Hosté v první půli byly po většinu času pod tlakem takže hrozili z brejků, ale k přímému ohrožení naší branky se dostaly pouze jednou, když také střela Nováka rozezvonila břevno naší branky. Do kabin jsme šli tedy s jednobrankovým náskokem.

Druhá půle se nám však vůbec nepovedla, po většinu času jsme se soutředili na nakopávání balonů na naše útočníky, tyto míče však hostující obrana odvracela, popřípadě propadlé míče posbíral hostující brankář Březina. Sráželo nás také velké množství zkažených lehkých přihrávek a tak naší největší šanci na druhý gol byla střela Bartuňka, která bohužel opět trefila pouze břevno. Hosté byly v útoku oproti první půli nebezpečnější, ale vyložené šance si nevypracovávali, zahrozili pouze pár střelami ze střední vzdálenosti, které posbíral náš brankář. Vyrovnávající branka padla po přečíslení hostů, kdy zblokovaná střela Grundaje se odrazila do vápna k volnému Novákovi, který neměl problém vstřelit gol. V posledních 15 minutách jsme hráli proti deseti, protože hostům se zranil Novák, ale ani této výhody jsme nedokázali využít a naší poslední možnost udělat něco s výsledkem byla střela Bílého z úhlu, kterou ale hostující brankář chytl. V zápase jsme doplatili na neproměněné šance v první půli a opět nám nepomohlo ani potřebné štěstíčko ke třem bodům.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář