Jdi na obsah Jdi na menu

Tavíkovice - Skalice 5:2 (4:0)

9. 6. 2014

 Tavíkovice - Skalice 5:2 (4:0)

 
G: Krainer Jakub 2, Tesař Vladimír, Vrana Jan, Fendrych Matěj - F.Gregor (R.Gottlieb), M.Vyžrálek (M.Věchet)

Žlutá karta: L.Klim

Sestava - L.Klim - R.Sysel, R.Žitka, Z.Svoboda (60.Mich. Kölbl), Mar.Kölbl - M.Bílý, M.Kratochvíl, M.Věchet, R.Gottlieb - F.Gregor, M.Vyžrálek.

V posledním zápase sezony 2013/2014 jsme zajížděli na škváru do Tavíkovic a chtěli jsme napravit dojem po nepodařených posledních zápasech, ale to se nám bohužel nepodařilo. Zápas měl z hlediska posledních zápasů tradiční průběh, kdy my jsme své šance neproměnili a soupeř nekompromisně trestal každou naší chybu, kterých jsme však bohužel vyrobili v první půli příliš. Domácí byli v první půli aktivnějším týmem, kdy naší obraně dělala problém zejména aktivní a přímočará hra domácích ofenzivních hráčů. První gol zápasů dali domácí po našem špatném autovém vhazování, kdy hozený aut na brankáře byl krátký a díky tomu se napadající domácí útočník Vrana dostal do souboje s našim brankářem, kde míč propadl za oba hráče a Vrana pak dorazil míč do prázdné branky. Druhý gol padl po nevinném autovém vhazování u branky, kdy Fendrych si zpracoval míč a z otočky vystřelil přesně a vstřelil druhý gol. Poté jsme převzali iniciativu my, ale dvě nebezpečné střely Věcheta minuly branku, stejně jako zakončení Vyžrálka po jeho průniku, kdy se dostal až před domácího brankáře. Domácí mezitím zahrozili průnikem Herolda, ale jeho střelu z úhlu vyrazil Klim. Další gol dali domácí opět po naší chybě, kdy po autu se míč odrazil od našeho hráče na vápna ke Krainerovi, který vystřelil přesně k tyči. Domácí využili špatného psychického rozpoložení našeho týmu, kdy jsme si byli vědomi, že jsme soupeři jeho goly prakticky darovali a po kostrbaté rozehrávce po inkasované brance se míč dostal až k našemu brankáři, který jej odkopl na domácího hráče a domácí využili našeho špatného obranného postavení a vstřelili čtvrtý gol. Do kabin se šlo tedy za hrůzostrašného skóre 4:0 pro domácí.

Do druhého poločasu jsme šli s cílem vstřelit nějaké góly a zkusit soupeře znervoznět. Ve druhé půli jsme byli aktivnějším týmem, kdy soupeř byl možná ukolébán jednoznačným vedením, ale vyložené šance jsme si přes dobře fungující domácí obranu vypracovávali těžce. Do první šance se dostala dvojice Věchet a Vyžrálek, kdy Věchet se pěkně uvolnil na hranici vápna a mohl si vybrat střelu nebo přihrávku do šance Vyžrálkovi, ale jeho přihrávka byla bohužel dlouhá. Gólu jsme se tedy dočkali až po standartce Sysla z půlky hřiště, který prodloužil patou Gottlieb a míč se dostal ke Gregorovi, který prostřelil poprvé domácího brankáře. Hned o chvilku později jsme se dostali do další možnosti, kdy Mar.Kölbl poslal míč za obranu, na který si naběhl Věchet, ale brankář mu dobře zmenšil úhel a tak našemu hráči nezbylo nic jiného než klička, díky které se dostal do velkého úhlu a toto zakončení už zablokovala domácí obrana. Další vyložené šance jsme si moc nevypracovávali a soupeř hrozil zejména brejky, kterých však neměl v druhé půli příliš. Do jedné možnosti se dostal Vrana po nedorozumění v naší obraně, ale tato akce nakonec byla zakončená slabou střelou. Definitivně zlomil náš odpor nákop Krainera za naší obranu, kdy Vrana dobře tělem zablokoval Mar. Kölbla a následný brejk zakončil přihrávkou na velké vápna a domácí hráč vystřelil opět ukázkově, kdy jeho zakončení skončilo přesně na zadní tyči naší branky. Nám se nakonec podařilo vstřelit druhý gol v 87. minutě po hezké akci, kdy Věchet obloučkem našel za obranou Vyžrálka a ten ze vzduchu přehodil vyběhnuvšího domácího brankáře. Zápas jsme tedy nakonec prohráli 5:2, bohužel v tomto zápasu se nikomu z nás nepodařilo předvést maximální výkon a projevila se na nás podle mě psychická deka, která na našem týmu v konci sezony ležela, kdy téměř každé naše zaváhání v defenzivě končí golem a naopak v ofenzivě se nám nedařilo své šance zakončit golem. Tento výsledek a výkon mrzí o to víc, že pro některé hráče to byl možná poslední zápas v našem dresu a končit by se mělo za jiných okolností. Nakonec jsme v tabulce udrželi i díky výsledkům v posledním kole sedmé místo, což je bohužel propad oproti podzimu, ale to bylo způsobeno oslabením našeho týmu odchody hráčů do vyšších soutěží. Uvidíme jak se bude dařit v další sezoně, kdy to tak vypadá, že naše mužstvo hodně omladí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář