Jdi na obsah Jdi na menu

Lechovice - Skalice 0:2 (0:1)

18. 5. 2015

Lechovice - Skalice 0:2 (0:1)

G: L.Bartuněk (odr.míč), R.Křepela (odr. míč)

Žluté karty - R.Till, J.Jonák, F.Gregor

Sestava: L.Klim - R.Žitka, M.Kratochvíl, M.Bílý ml., Mar.Kölbl - L.Bartuněk (70. M.Březina), F.Gregor, R.Till, M.Křepela - R.Křepela, J.Jonák

Po týdnu volna jsme zajížděli na půdu Lechovic, posledního týmu naší skupiny, který však na jaře prokazuje růst výkonnosti, a proto jsme nečekali lehký zápas. Oproti poslednímu zápasu došlo v sestavě díky několika absencím opět k několika změnám, ale i přesto jsme k zápasu nastoupili v silném složení. První půle byla poměrně vyrovnaná, kdy si oba týmy nepřipravili příliš brankových příležitostí. Hned v první patnáctiminutovce jsme se ujali vedení, když hned z první nebezpečné situace jsme vstřelili branku. Bartuněk donutil svým napadáním k chybě domácího zadáka, který jej trefil svým odkopem a náš hráč poté svou akci zakončil kličkou brankáři a zakončením do odkryté domácí branky. Netrvalo dlouho a domácí mohli vyrovnat, kdy střela domácího útočníka z pravé strany orazítkovala břevno naší branky a následnou dorážku k tyči výborně vytáhl náš brankář na roh. Do konce poločasu už byla pouze jedna vyložená šance a tu jsme si vypracovali opět po chybě domácích, kdy nepřesnou rozehrávku brankáře vystihl Till, ale jeho pokus o přehození vyběhnutého brankáře, domácí brankář chytil. První půle tedy nabídla pouze tyto tři vyložené šance. Zbývající zakončení byly pouze z větší vzdálenosti a postrádaly větší přesnost. Do kabin se šlo za našeho těsného vedení 0:1. 

Druhá půle nabídla zajímavější průběh, kdy si oba týmy vypracovali velké množství šancí. Začátek druhé půle nám vyšel a přidali jsme i druhou branku. Nejprve se do hlavičky po rohu dostal M.Křepela, ale jeho zakončení letělo nad branku domácích. Za chvíli jsme se však už radovali, kdy Gregor vysunul přihrávkou za obranu Bartuňka, kterému však dobře zmenšil úhel brankář a znemožnil mu tím lepší zakončení. Celá akce však pokračovala, R.Křepela vybojoval míč na hranici vápna a svůj průnik zakončil přesnou střelou k tyči. Pro tohoto hráče to byla premiérová trefa v našem dresu. Na tento vývoj zareagovali domácí, kteří vysunuli do útoku v dnešním zápase zaskakujícího stopera, který nám v minulém domácím zápase v útoku dělal problémy. Domácí poté zahrozili po rohovém kopu, kdy se jejich hráč dostal k hlavičce, která však naštěstí přelétla naší branku. Za chvíli si domácí vypracovali ještě větší šanci, kdy po špatném odkopu našeho brankáře se dostal jejich hráč až před našeho brankáře, kterého překonal, ale dobíhající Žitka odvrátil z brankové čáry míč na roh. V dalším průběhu se střídali šance na obou stranách, když v našem týmu měl několik průniků Jonák, ale jeho střely mířily mimo branku. Dále několika střelami ze střední vzdálenosti se prezentoval R.Křepela, ale jeho dvě pěkně umístěné střely vyrazil brankář domácích na roh. Mezitím si i domácí vypracovali další vyloženou šanci, když přečíslení dva na jednoho vyřešili přihrávkou na volného hráče, který však netrefil prázdnou branku. Do podobné situace se dostal po jednom z našem brejku i Jonák, ale jeho střela z penalty mířila také těsně vedle. Domácí se ke konci zápasu dále nevzdávali, vypracovali si několik zakončení po rohových kopech, které však pochytal náš brankář, který se musel prezentovat ještě jedním velkým zákrokem, kdy tvrdé zakončení domácího útočníka z hranice vápna vytáhl na roh. Poslední šance domácích byla po křídelním průniku jejich hráče, ale jeho křižná střela minula naší branku, a protože domácí brankář zneškodnil tvrdou střelu Březiny, skončil zápas naší výhrou 0:2. V dnešním zápase se na nás konečně usmálo štěstí, které nám v posledních zápasech nepřálo a díky tomu jsme po delší době urvali cenné tři body do tabulky. V dalším zápase nás čeká na domácím hřišti první tým tabulky Práče B, ve kterém nemáme co ztratit, protože jak jsme viděli v zápase v Hostěradicích, jejich A mužstvo se takřka neliší od B mužstva.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář