Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Loděnice 0:1 (0:0)

26. 4. 2015

Skalice - Loděnice 0:1 (0:0)

G: - Roháček

Žluté karty - 

Sestava: L.Klim - R.Žitka, M.Kratochvíl, Mar. Kölbl, R.Gottlieb - M.Křepela (80.R.Rucki), F.Gregor, R.Till, L.Bartuněk (70.Mich. Kölbl) - R.Křepela, J.Jonák 

Po týdnu volna jsme na našem hřišti přivítali tým Loděnic. Zpočátku to vypadalo, že se zápas ani neodehraje, protože pět minut před začátkem zápasu byl připraven na hřišti pouze hostující brankář, ale nakonec tým využil dvacetiminutové čekací doby a nastoupil k zápasu s devíti hráči, kdy po pár minutách hry se zapojil do hry i desátý hráč. My jsme oproti minulému zápasu řešili problémy v útoku, kde jsme museli nahradit dlouhodobě zraněného Vančuru a tak na jeho místo naskočil R.Křepela. První půle byla z naší strany velmi špatná, kdy nešlo na hřišti poznat, že máme výhodu jednoho hráče v poli. První naší šanci si vypracoval Bartuněk, který se dostal ke dvěma zakončením v pokutovém území soupeře, ale ani nadvakrát nepřekonal výborně chytajícího hostujícího brankáře Gymbála. O chvíli později se dostal po výkopu brankáře do úniku Till, ale jeho zakončenímu chyběla větší razance. Nejblíže brance jsme byli po pěkné střele Jonáka zpoza vápna, která však orazítkovala pouze břevno hostující branky. Těsně před koncem poločasu se ještě prezentoval pěknou individuální akcí R.Křepela, ale jeho přízemní střelu vyrazil brankář hostů na roh. Hosté zahrozili v první půli jednou, kdy jejich záložník se z levé strany snažil přehodit našeho vyběhnuvšího brankáře, ale jeho zakončení mířilo vedle. Poločas tedy skončil bezbrankovou remízou.

Do druhé půle jsme udělali změnu v rozestavení, kdy do útoku se posunul Gregor a do středu zálohy R.Křepela a tato změna přinesla oživení v naší hře, kdy jsme začali hrozit zejména po naší levé straně, ale v dnešním zápase nám prostě nebylo souzeno vstřelit branku. Ve druhé půli jsme soupeře přimáčkli k jeho brance, ale bohužel jsme předvedli festival zahozených šancí a udělali z brankáře hostů hvězdu dnešního utkání. Hned v úvodu jsme si vypracovali velkou šanci, kdy se k zakončenímu dostal Gottlieb, ale jeho střela z úhlu těsně minula zadní tyč branky soupeře a stejně tak chyběl krůček M.Křepelovi k usměrnění této střely do branky. Stejně jako v první půli jsme orazítkovali břevno hostující branky, kdy tentokrát střela Tilla skončila na brankové konstrukci. Největší smůlu v zakončení měli v druhé půli Jonák a R.Křepela, když si oba vypracovali asi tři dobré šance, ale jejich zakončení zneškodnil brankář hostů a nebo mířila mimo tři tyče. Do dvou nebezpečných situací se dostal i střídající Mich. Kölbl, ale také jemu nebylo přáno překonat hostujícího brankáře. Branku jsme nevstřelili ani po jediném zaváhání brankáře hostů, kdy mu vypadl míč z rukou, ale následná dorážka R.Křepely trefila na čáře stojícího obránce hostů. Bohužel za chvíli se projevilo ve fotbale známé pravidlo nedáš dostaneš, když jsme vrhli všechny síly do útoku a hosté po jediné nebezpečné akci v druhé půli vstřelili branku. Hostující záložník vyslal míč za naší obranu na Roháčka, který využil vyběhnutí našeho brankáře a po zasekávačce našemu obránci přeloboval zhruba z dvaceti metrů našeho brankáře. V posledních minutách se ještě dostal ke střele R.Křepela, ale jeho pěkná střela k tyči jen těsně minula branku hostů a symbolizovala tak naše trápení v koncovce. Bohužel v posledních třech zápasech se enormně trápíme v koncovce, kdy si vypracujeme spoustu vyložených šancí, ale nedokážeme dopravit míč do sítě a pak díky tomu se nám podaří dokonce prohrát zápas proti takto oslabenému soupeři. K dalšímu zápasu zajíždíme do Dobřínska, kde se utkáme proti aktuálně třetímu týmu tabulky a je jisté, že nás bude čekat další velmi těžký zápas.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář