Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Trstěnice 4:0 (2:0)

29. 3. 2015

Skalice - Trstěnice 4:0 (2:0)

G: Mar. Kölbl (R.Till), K.Vančura (M.Křepela), R.Till (K.Vančura), F.Gregor (od. míč)

Žluté karty - R.Gottlieb, R.Till, F.Gregor

Sestava: M.Křepela - R.Žitka, M.Kratochvíl, Mar. Kölbl, R.Gottlieb - V.Křepela, F.Gregor, R.Till, L.Bartuněk (55.R.Rucki) - K.Vančura, M.Bílý (70.Mich. Kölbl)

Hned na úvod jarní části jsme odehráli derby zápas proti Trstěnicím, jehož tým prošel přes zimní přestávku velkou obměnou. My jsme se museli z různých důvodů obejít v tomto zápase bez dvou našich nejlepších střelců Šabaty a Jonáka, brankáře Klima a středopolaře Kuřitky. Na úvod zápasu jsme uctili památku tragicky zesnulého bývalého našeho hráče a trenéra K.Tapšíka. Zápasy s tímto týmem nebývají z naší strany pravidelně příliš pohledné, protože máme velkou touhu v tomto zápase uspět a tak hrajeme co nejjednodušeji, aby jsme předcházeli případným chybám. Soupeřovi však dělala naše jednoduchá hra veliké problémy a nakonec nás dovedla ke třem bodů. Hosté měli po celý zápas problémy s přesností finálních přihrávek, kdy na našem hřišti byla většina těchto pasů příliš dlouhá a tak tyto míče bezpečně sbíral náš brankář M.Křepela. V první půli jsme si hned v úvodu připravili dvě vyložené šance, ale střely Tilla i Vančury hostující brankář Březina s problémy vyrazil. Soupeř si v první půli připsal jednu jedinou vážnou střelu na branku, kdy trestný kop Sklenského vytáhl M.Křepela na roh. Kromě této střely si soupeř ještě vypracoval pár nebezpečných situací, které však naše obrana dokázala nakonec odvrátit. Vedení jsme se ujali asi zhruba ve 20 minutě, kdy trestný kop Tilla našel Mar. Kölbla a ten přízemní střelou z první na zadní tyč překonal hostujícího brankáře poprvé. Druhý gól jsme si připsali po dlouhém výkopu našeho brankáře M.Křepely, který neodhadl hostující stoper Sklenský a tak se míč dostal až k Vančurovi, který tuto akci zakončil přízemní střelou k tyči. Před koncem poločasu se dostal ještě do zakončení po rohu Gregor, které však letělo nad branku hostů. První půle tedy skončila našim vedením 2:0

Druhý poločas se hrál podobně jako první a nám se podařilo poměrně záhy přidat třetí branku, když opět dlouhý výkop M.Křepely prodloužil v souboji K.Vančura do běhu na Tilla a s jeho levačkou na bližší tyč si brankář hostů neporadil. Z obdobné situace jsme mohli přidat i čtvrtý gól, když tentokrát dlouhý výkop přelétl všechny obránce a Vančura se dostal k zakončení z hranice vápna, ale jeho dobře umístěnou ránu vyrazil brankář hostů na roh. Aktivní Vančura připravil brankovou příležitost i pro Ruckého, který však z dobré pozice netrefil branku. V 80 minutě jsme dostali další velkou příležitost pro vstřelení branky, když po faulu Sklenského na Mich. Kölbla kopal Gottlieb penaltu, kterou však brankář hostů vyrazil. Poté si vypracovali dvě největší šance v zápasu i hosté, když nejprve Košař dostal po brejku přihrávku před branku, kde však minul míč a úplně v poslední minutě se stejný hráč dostal po standartní situaci do zakončení hlavou, které však chytl jistě chytající M.Křepela. Mezitím jsme vstřelili ještě 4 branku, když odražený míč na hranici vápna se dostal ke Gregorovi a ten netradičně pravou nohou prostřelil brankáře hostů počtvrté. Stejný hráč mohl přidat v závěru ještě jeden gól, ale jeho hlavička po rohu letěla vedle branky. V prvním zápase jarní části se nám tedy podařilo v tomto zápase uspět, i když jsme se museli vyrovnat s několika absencemi. Předvedená hra sice nebyla z naší strany nejlepší, ale účel světí prostředky. V dalším zápase zajíždíme v neděli na hřiště Olbramovic sehrát zápas se zdejším B týmem.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář