Jdi na obsah Jdi na menu

Trstěnice - Skalice 1:4 (1:2)

17. 8. 2014

 Trstěnice - Skalice 1:4 (1:2)

 
G: M.Bystrý - L.Bartuněk (odr. míč), F.Gregor (odr. míč), J.Jonák (odr. míč), Mich. Kölbl (odr.míč)

Žlutá karta: L.Klim, V.Křepela, L.Bartuněk

Sestava - L.Klim - R.Žitka, M.Bílý ml. (55.Z.Svoboda st.), Mar.Kölbl, R.Gottlieb - V.Křepela, V.Šabata (60. M.Kuřitka), R.Till, L.Bartuněk (46.J.Jonák) - M.Hlávka (70.Mich. Kölbl), F.Gregor

Hned v druhém kole nás čekalo derby v sousedních Trstěnicích a chtěli jsme navázat na zisk tří bodů v prvním zápase. Oproti základní sestavě minulého zápasu chyběli dovolenkující Vančura, z pracovních důvodů Neuman a dále k zápasu stále nebyl k dispozici Kratochvíl a dvojice brankářů. Situaci jsme dále měli ztíženou faktem, že trojice našich hráčů Žitka, Šabata a Jonák odehrála po obědě zápas dorostu v Horních Kounicích, a proto jsme se rozhodli pošetřit Jonáka, který nastoupil až na druhou půli a tento tah se zařazením zdravotně indisponovaného Bartuňka do základní sestavy nám vyšel. Nutno říci, že také domácí měli problémy se složením týmu a na jejich sestavě to bylo znát. V první půli jsme byli aktivnějším týmem, když se téměř po celou dobu hrálo na domácí polovině, ale na našem týmu byla znát nervozita a tak jsme si dlouho nemohli připravit pořádnou příležitost ke vstřelení gólu. Nejdřívě jsme hrozili střelami z dálky, které však míjely domácí branku a tak první střelu na branku si připravil Till, který střelou z přímého kopu z velké dálky vystřelil pod břevno, ale domácí zaskakující brankář míč vyrazil nad branku. K úvodnímu golu nám hodně přispěl domácí brankář, když nákop Bartuňka nakonec odrazem od země přeskočil domácího brankáře a k překvapení všech skončil až v síti. Velkou šanci na pojištění náskoku jsme si vypracovali po akci, kdy se míč dostal k Hlávkovi, který zasekl míč a přihrál před prázdnou branku Šabatovi, který však měl problémy při převzetí míče a nakonec se nedostal k pořádnému zakončení. Druhý gol jsme nakonec dali po akci Šabaty s Gregorem, když první střelu Gregora brankář vyrazil, ale k dorážce se jako první prodral opět náš hráč zakoupený právě z Trstěnic a dopravil míč až do sítě. Bohužel v 45. minutě se domácí po jedné z mála jejich vážnějších akci prokombinovali, až do našeho vápna a Bystrý vstřelil kontaktní gol do šatny.

Začátek druhé půli patřil domácím, když zahrozili střelami Sklenského, která letěla jen těsně nad a střelou Chvátala pod břevno, kterou náš brankář vytáhnul na roh, ale postupem času šlo na domácích vidět, že jim dochází síly a náš tým si tak v druhé půli připravil daleko více golových šancí. Našemu týmu skvěle vyšly střídání, když právě Jonák vstřelil po závaru třetí gol, když nejprve se do zakončení dostal hlavou Gregor, který se poté dostal i k dorážce, která se nakonec odrazila k Jonákovi, který uklidil míč do sítě. Tento gol nás uklidnil a od té doby jsme byli opět lepším týmem a vypracovali jsme si i další šance. Čtvrtý gol padl opět po závaru, když se do zakončení dostal Kuřitka a míč se následně odrazil před branku, kde jej skluzem dopravil do sítě další střídající hráč Mich. Kölbl. Vypracovali jsme si i další šance, vybavuji si možnosti Hlávky, Křepely, Gottlieba a určitě na nějakou i zapomínám, ale žádná z nich však golem neskončila. Zápas jsme tedy zvítězili v poměru 1:4 a připsali jsme si druhou výhru v letošní sezoně. V dalším zápase nás čekají na domácím hřišti Olbramovice B a budeme se snažit opět připsat nějaké body do tabulky.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář