Jdi na obsah Jdi na menu

Dobřínsko - Skalice 0:3 (0:1)

31. 8. 2015

Dobřínsko - Skalice 0:3 (0:1)

G: V.Šabata (R.Till), R.Křepela (odr. míč), V.Šabata (Jan Jonák)

Žlutá karta:

Sestava hostů - L.Klim - R.Žitka, M.Kratochvíl, Mar.Kölbl, R.Gottlieb (75.Z.Weis) - V.Křepela, P.Krotký (63.F.Gregor), R.Křepela, R.Till (70. L.Bartuněk) - V.Šabata, Jan Jonák (83. Jakub Jonák)

Sestava domácích - Z.Čech - V.Ostrovský, F.Hladký, J.Vokoun, J.Hladký - M.Čech, T.Hladký (53.O.Semotam) , D.Hladký, P.Novák - T.Hladký (23. Marek Ostrovský), M.Prokop

Ve druhém kole jsme v neděli za velkého horka zajížděli do Dobřínska, které v prvním zápase prohrálo v Troskotovicích. K zápasu jsme odjížděli v silné sestavě, takřka bez absencí, a proto jsme si mohli dovolit v zápase i čtyřikrát střídat. V první půli se hrál poměrně vyrovnaný zápas, ve kterém měli asi domácí mírnou převahu. První jsme však zahrozili my, když hned po pěti minutách orazítkoval z přímého kopu břevno domácí branky Till. Stejný hráč se dostal o malou chvíli k další střele pod břevno, kterou však tentokrát domácí brankář vyrazil. To bylo z naší strany směrem dopředu na dlouhou dobu vše a postupně začali hrozit také domácí. Ti zahrozili několika nebezpečnými závary, které jsme však dokázali odvrátit. Jednu z nejnebezpečnějších situací si domácí vypracovali po standartní situaci, kdy odrazený míč trefil domácí hráč prudkou přízemní střelou, kterou však náš brankář dokázal vyrazit. Ještě blíže brance byli domácí po autu a uvolnění Prokopa, který z úhlu posílal míč před branku, na který naštěstí nikdo nedosáhl. V 30. minutě jsme se ujali vedení, kdy Till poslal přihrávku mezi obránce na Šabaty, který si míč v pokutovém území zasekl a střelou levačkou k bližší tyči nedal domácímu brankáři šanci. Další nebezpečné situace už první půle nenabídla a tak byl stav po první půli 0:1 pro nás. 

Druhá půle byla z naší strany lepší, když náš výkon se oproti první půli zlepšil a domácí naopak uvadali. Velmi nám pomohla situace v 50.minutě, kdy se po napadání domácí obrany dostal míč k R.Křepelovi, který obešel domácího stopera a střelou z pokutového území překonal brankáře podruhé. Stejný hráč byl zanedlouho opět blízko brance, když jeho pěkná střela zpoza vápna orazítkovala tyč domácí branky. Domácí zahrozili centrem a hlavičkou Prokopa, kterou však náš brankář vyrazil a poté míč odvrátila obrana před dotírajícími útočníky. V 73.minutě jsme se radovali potřetí, když opět po dobrém napadání Jonáka se míč dostal k Šabatovi, který se v pokutovém území uvolnil a z úhlu prostřelil brankáře potřetí. Tato branka zlomila domácí, kteří nám dovolili poté několik nadějných brejků, které jsme však nedokázali vyřešit brankou, když se do nebezpečných zakončení dostali Bartuněk a V.Křepela. Od čtvrté branky uchránil soupeře rozhodčí, který při brance Šabaty odpískal nějaké proviněné proti pravidlům z naší strany, ale jaké to opravdu není jasné. Domácí v celé druhé půli měli pouze pár závarů, které jsme ubránili a našeho brankáře donutili pouze k jednomu těžšímu zákroku, kdy přízemní střelu k tyči vyrazil na rohový kop. Zhruba v 80. minutě jsme měli ještě poslední šanci ke skórování, když rychle hozený aut Gregora hlavičkoval Jan Jonák, který přehodil brankáře, ale míč minul branku. Zápas jsme tedy dokázali zvítězit v poměru 0:3, i když první půle nebyla z naší strany dobrá. Ve druhé půli se pak projevila naše větší fyzická připravenost, kdy soupeř měl velké problémy s napadáním jejich obránců a také větší šířka našeho kádru, kdy naši hráči, kteří byli v tomto zápase na lavičce mají srovnatelnou kvalitu s ostatními hráči v sestavě. V dalším zápase nás čeká na domácím hřišti tým Jezeřan B, což by měl být jeden z největších favoritů celé soutěže, i přesto, že v prvním kole prohráli smolně na hřišti Trstěnic a v druhém porazili jen těsně Troskotovice.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář