Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Petrovice 0:1 (0:0)

24. 4. 2016

Skalice - Petrovice 0:1 (0:0)

G: - J.Pavlů

Žlutá karta:

Sestava domácích - L.Klim - M.Kratochvíl, P.Krotký (46.M.Vyžrálek), Mar.Kölbl, R.Gottlieb - L.Bartuněk (60.M.Křepela), R.Žitka, R.Křepela, J.Jonák (75.F.Gregor) - L.Venhuda, V.Šabata

Sestava hostů - J.Homola - M.Věchet, Z.Štolpa, P.Šedrla, J.Sobotka - J.Šrůtka, O.Šabaka (15.J.Vespalec), J.Stejskal, J.Pavlů - L.Krejčí, L.Bartoník (75.P.Holub)

V dalším domácím zápase jsme na našem hřišti přivítali Petrovice, které nám na podzim uštědřily nejvyšší prohru v sezoně. Soupeř sice oproti podzimu má z různých důvodů horší sestavu, ale oproti podzimu se v tabulce překvapivě posunul až na druhé místo. K dnešnímu zápasu se těžko něco píše, protože jsme sice hráli špatně, ale i tak jsme byli v zápase jednoznačně lepším týmem. Soupeř si nevypracoval za celý zápas jedinou šanci, ale po chybě v naší obraně a šťastném odrazu míče v pokutovém území k hostujícímu hráči v zápase zvítězil. V první půli jsme byli aktivnějším týmem, ale proti dobře organizované obraně soupeře vedené našim bývalým hráčem M.Věchetem jsme si jen těžko vypracovávali šance. Po zhruba 10.minutách jsme se po skrumáži v pokutovém území radovali z branky Šabaty, která však nebyla uznaná z důvodu ofsajdu. Největší šanci v první půli měl po rohovém kopu M.Kölbl, ale skákající míč nedokázal usměrnit do odkryté branky soupeře. Naši druhou největší možnost měl poté Šabata, který nedokázal střelou z šestnáctky trefit hostující branku. V 35.minutě přišla klíčová chvíle zápasu, kdy jsme měli míč na kopačce v pokutovém území, ale nedokázali jsme jej odkopnout a míč se tak odrazil k úplně volnému Pavlů, který neměl problémy překonat našeho brankáře.

Ve druhé půli došlo ke změně, kdy na hrot útoku nastoupil Vyžrálek a do středu zálohy se přesunul Venhuda. Druhá půle se sice hrála na jednu branku, ale proti soupeři bránícímu v devíti lidech jsme se bohužel nedokázali prosadit. Jelikož se nám nedařilo moc dostávat do pokutového území soupeře museli jsme hrozit střelami Venhudy z hranice vápna, ale s jeho střelami si dokázal poradit dobře chytající brankář hostů nebo jim chyběla větší přesnost. Brankář hostů měl také štěstí, když centr Gottlieba skončil na břevně hostující branky a nebo po naší největší šanci v druhé půli, kdy se míč v pokutovém území odrazil k Vyžrálkovi, který však orazítkoval také břevno. V zápase jsme tedy opět prohráli a průběh jara začíná připomínat minulá jara, kdy se nám také vůbec nedařilo. V dalším zápase zajíždíme v neděli do Tavíkovic a snad se nám konečně podaří prolomit tuto krizi.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář