Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Rybníky 3:3 (1:2)

25. 10. 2015

Skalice - Rybníky 3:3 (1:2)

G: V.Šabata (L.Bartuněk), vlastní Moučka, V.Šabata (pok. kop) - L.Dudycha 3

Žlutá karta: 

Sestava domácích - L.Klim - R.Žitka, M.Kratochvíl, Z.Weis, Mar. Kölbl - L.Bartuněk (46. P.Kudláček), P.Krotký, R.Křepela, J.Jonák - V.Šabata, R.Till

Sestava hostů - M.Hrubý - Z.Moučka, J.Vorbis, R.Hrubý, M.Světlík (46.R.Tumpach) - R.Pokorný, S.Vybíral, J.Novák, L.Dudycha - D.Šnefenberk, J.Němec (46. R.Suchánek)

V posledním domácím zápase jsme přivítali tým Rybníků, se kterým máme asi nejhorší bilanci ze všech současných soupeřů, ale zároveň jsme chtěli napravit ztrátu bodů z předchozího domácího zápasu s Olbramovicemi. Soupeř na nás v první půli vlétl a téměř po celý průběh prvního zápasu byl lepším týmem a výsledkem této převahy bylo také několik vyložených šancí. V 11.minutě se hosté ujali vedení, kdy se naší obraně nepodařilo odvrátit míč, ke kterému se dostal za hranicí vápna Dudycha a skákající míč namířil tvrdou střelou přesně k tyči. I po této vstřelené brance měli hosté převahu a vypracovali si brankové příležitosti, ale hostující Šnefenberk svou střelou provětral rukavice našeho brankáře a jeho hlavičky po dlouhých autech a standartních situacích mířily mimo tři tyče. Naší největší a i jedinou šanci na vyrovnání měl po rohovém kopu Mar. Kölbl, ale jeho hlavička v dobré pozici minula hostující branku. Zhruba ve 30. minutě se hosté radovali z branky Šnefenberka, která však nebyla uznaná, protože na přihrávku za obranu si nabíhala trojice hostujících hráčů a jeden z nich byl ke smůle hostů v ofsajdovém postavení. Ve 40.minutě se hosté už radovali oprávněně, kdy rohový kop na zadní tyči hlavičkoval podruhé do naší sítě Dudycha. Nám se však hned vzápětí podařilo vstřelit kontaktní branku, kdy Bartuněk rychle vhodil autové vhazování na Šabaty, který se uvolnil v pokutovém území a střelou k bližší tyči překonal brankáře Hrubého. První půle tedy skončila vedením hostů 1:2, kdy jsme mohli být rádi, že hosté nevyužili ze své převahy více branek.

Na začátku druhé půle se hra poměrně vyrovnala, kdy sice soupeř držel více míč, ale tato převaha nevedla k brankovým příležitostem. Také nám se nedařilo vypracovat šance z brejků a tak jsme srovnali stav velmi šťastně, kdy se hostům nepodařilo odkopnout míč po našem autovém vhazování a nakonec si jej hostující Moučka srazil do vlastní branky. Tato branka opět nakopla hosty k větší aktivitě, kdy si vypracovali velké množství standartních situací, které se nám však někdy i se štěstím podařilo přečkat. Zhruba v 70.minutě se hosté radovali z branky Dudychy, který však stál v době přihrávky krok za naším posledním obráncem a i když tento ofsajd potvrdil i samotný rozhodčí, který tento moment dobře viděl, tak hosté dlouho nemohli tento fakt rozdýchat. V 77.minutě se však stejný hráč už svého hattricku dočkal, když se nám nepodařilo odvrátit míč z pokutového území a Šnefenberk nezištnou přihrávkou před prázdnou brankou daroval svému spoluhráči branku. V 80.minutě však hostující Tumpach v pokutovém území zfauloval Šabaty a stejný hráč nařízenou penaltu proměnil a splnil si tak normu z posledních zápasů ve formě dvou branek za zápas. Hned po rozehře však dostali výhodu pokutového kopu také hosté, kdy Dudycha upadl po souboji s Mar. Kölblem, ale Šnefenberkovu střelu k pravé tyči chytil nádherným skokem náš brankář. Hosté touto nepovedenou penaltou potvrdili jejich letošní trápení pří zahrávání penalt. Do konce zápasu měli hosté ještě pár závarů, které však už k brance nevedli a tak jsme si nakonec připsali vzhledem k průběhu velmi cennou remízu, protože soupeř byl lepším týmem a my tentokrát oproti předchozím zápasu vytěžili z minima maximum. V posledním zápase sezony zajíždíme na půdu Braníšovic.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář