Jdi na obsah Jdi na menu

Trstěnice - Skalice 0:2 (0:0)

16. 5. 2016

Trstěnice - Skalice 0:2 (0:0)

G: R.Till (R.Křepela), R.Till (M.Vyžrálek)

Žlutá karta: L.Venhuda

Sestava hostů - L.Klim - R.Žitka, M.Kratochvíl, Mar.Kölbl, R.Gottlieb - M.Křepela (46.R.Křepela), L.Venhuda, V.Šabata, L.Bartuněk (46.R.Till) - J.Jonák (55.P.Krotký), M.Vyžrálek

Sestava domácích - M.Novák - T.Fiedler, L.Molík, A.Čejka, O.Grác (82.Z.Šarközi)- Z.Krejčí, J.Sklenský (46.M.Bystrý), J.Vacek (85.P.Adámek), P.Molík - P.Krejčí, P.Blaha (46.E.Grundaj)

Po minulé jasné výhře na domácím hřišti proti Loděnicím nás čekalo v dalším kole derby na hřišti v Trstěnicích. K tomuto zápasu jsme se sešli téměř bez absencí, ale i přesto naše základní sestava nastoupila tentokrát v netradičním složení, kdy lavička náhradníků byla nabitá a právě střídající hráči nakonec rozhodli o naší výhře. V první půli jsme sice byli aktivnějším týmem, ale mnoho vyložených šancí jsme si nevypracovali a tak nejčastěji hrozil svou rychlostí Vyžrálek, který však ve svých příležitostech míjel soupeřovu branku. Domácí toho v první půli směrem dopředu také moc nevymysleli, i když po několika našich zbytečných ztrátách na vlastní polovině měli možnost zaútočit brejkovými situacemi, ale v předfinální fázi jim chyběla větší přesnost a tak první poločas dospěl k bezbrankové remíze.

Do druhé půle jsme poslali na hřiště čerstvé síly a naše převaha v poli se poté ještě zvýšila, což bylo způsobeno také tím, že domácí byli nuceni vystřídat zraněného špílmachra Sklenského. Po zhruba 10.minutách byl blízko brance opět Vyžrálek, ale domácí brankář Novák dobře vyběhl a našemu útočníkovi se tak jej nepodařilo obejít a poslat tak míč do prázdné branky. V 63. minutě pak přišel důležitý moment zápasu, kdy byl vyloučen domácí Fiedler a tím se náš tlak ještě zvýšil a od té doby jsme si vypracovali mnoho možností, ale dlouho jsme nemohli vstřelit kýženou branku. Kuriózní branku si mohl připsat Šabata, kterého trefil odkop domácího obránce a padající míč nakonec skončil na břevně domácí branky. Blízko vstřelení branky, byl zanedlouho také Venhuda, který po přihrávce Šabaty z přímého kopu běžel sám na domácího brankáře, který však jeho střelu vytáhl na roh a stejnému hráči chytil domácí brankář i další střelu z pokutového území. Do vyložené šance se dostal také Kölbl po centru Tilla z levé strany, ale jeho zakončení směřující na zadní tyč těsně minulo soupeřovu branku. Branky jsme se nakonec dočkali až v 77.minutě, kdy po nakrátko rozehraném rohu našel R.Křepela centrem do pokutového území Tilla, který si zpracoval míč a levačkou poslal nechytatelnou křižnou střelu do protilehlé šibenice. Po této brance jsme si vypracovali další šance na zvýraznění náskoku, ale Vyžrálek oproti minulému zápasu tentokrát nemohl ve svých možnostech trefit branku domácích a dobře chytající domácí brankář Novák zlikvidoval střely Venhudy a Kratochvíla. Druhou branku jsme tak přidali až těsně před koncem zápasu, kdy dlouhotrvající oblehání domácí branky skončilo příhrou Vyžrálka na Tilla, který halfvolejem překonal brankáře domácích podruhé. Poté si vypracovali domácí v podstatě jediné nebezpečné zakončení za celý zápas, kdy běžel z pravé strany Krejčí sám na našeho brankáře, ale jeho křižná střela minula naší branku asi o metr. Úplně na závěr se mohl z hattricku radovat ještě Till, kdy jeho další střela tentokrát orazítkovala tyč domácí branky. V zápase jsme si tedy nakonec připsali zaslouženou výhru a v dalším kole nás čeká na domácím hřišti nevyzpytatelný tým Troskotovic.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář