Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Dobřínsko 10:0 (7:0)

7. 5. 2017

Skalice - Dobřínsko 10:0 (7:0)

G: Mar.Kölbl (L.Venhuda), L.Venhuda (Jan Jonák), Jan Jonák (M.Vyžrálek), Jan Jonák (R.Křepela), L.Venhuda (odr.míč), Jan Jonák (V.Šabata), M.Vyžrálek (L.Venhuda), L.Venhuda (D.Vorbis), R.Žitka (odr. míč), V.Šabata (Jan Jonák) 

Žluté karty: 

Sestava domácích - R.Venhuda - R.Žitka, M.Kratochvíl, Mar.Kölbl, D.Vorbis - R.Křepela, M.Křepela (46.L.Bartuněk), V.Šabata, Jan Jonák - L.Venhuda, M.Vyžrálek (60.Mich.Kölbl)  

Sestava hostů - Z.Čech - J.Hladký, M.Hladký, M.Ostrovský, J.Hladký - M.Čech, M.Prokop, R.Vystrčil

Po minulém nepodařeném zápasu v Petrovicích jsme si chtěli napravit chuť v dalším domácím zápase proti Dobřínsku, které nás na podzim porazilo 2:0. Hosté nám zápas velmi ulehčili,protože k zápasu přijeli pouze v 8 hráčích a zaslouží poděkování, že zápas i přes nepříznivé skóre vůbec dohráli až do úplného konce zápasu. Vzhledem k trojnásobné početní převaze v poli se v dnešním zápase dostal z naší strany do brankové příležitosti každý hráč, a proto se budu věnovat pouze vstřeleným brankám. Úvodní branka zápasu padla v 11.minutě po centru z pravé strany, když na centr L.Venhudy nedosáhl hostující brankář a Mar.Kölbl hlavou uklidil míč do odkryté branky. Zhruba za deset minut jsme přidali druhou branku. Jan Jonák přihrál míč z levé strany na střed na L.Venhudy, který přízemní ranou k tyči zpoza šestnáctky překonal hostujícího brankáře. Hned záhy byla k vidění třetí branka zápasu, když v pokutovém území přihrál M.Vyžrálek míč Janu Jonákovi, jehož tečovaná střela zapadla ke vzdálenější tyči. Čtvrtá branka padla po průniku R.Křepely, který byl zakončen přihrávkou před prázdnou branku na Jana Jonáka, který neměl problém přidat svou druhou branku. Další naše tři branky byly k vidění těsně před koncem poločasu, když nejprve L.Venhuda využil zavázání hostů v obraně a střelou do prázdné branky překonal brankáře hostů popáté. Poté zkompletoval hattrick Jan Jonák, který dostal míč do běhu na levé straně a střelou k bližší tyči překonal brankáře hostů. Poslední branku v první půli připravil L.Venhuda, který poslal míč na rozběhnutého M.Vyžrálka, který propálil hostujícího brankáře. Hosté v úvodní půli zahrozili dvěma brejky, které táhl jejich nejlepší hráč Prokop, ale ani jeden z jejich pokusů neletěl na naší branku. První půle tedy skončila našim jednoznačným vedením 7:0.

Do druhé půle došlo ke změnám v našem rozestavení a zápas už se vzhledem k výsledku v podstatě dohrával. Další branku zápasu přidal L.Venhuda, který se rybičkou položil do centru D.Vorbise a míč s přispěním tyče chytil hostující brankář až za brankovou čárou. L.Venhuda touto brankou napodobil Jana Jonáka a připsal si také v tomto zápase hattrick. Devátou branku přidal R.Žitka, který po špatném odkopu hostujícího obránce byl u skákajícího míče dříve něž hostující brankář a jeho hlavička, která přeletěla brankáře, doskákala až do sítě hostů. Poslední branku zápasu si připsal těsně před koncem zápasu V.Šabata, který dostal přihrávku z levé strany od Jana Jonáka a náš nejlepší střelec přízemní střelou k tyči zpoza vápna překonal brankáře hostů podesáté. Hosté se i v druhé půli prezentovali dvěma zajímavými průniky Prokopa, ale v prvním případě jeho přízemní střelu náš brankář chytil a v druhém případě jeho zakončení letělo mimo tři tyče. Dnešní zápas tedy skončil naší výhrou 10:0 a jedná se o nejvyšší výhru v historii našeho oddílu. Příští týden v neděli odpoledne nás čeká velmi těžký zápas na horké půdě Loděnic.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář