Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Rybníky 2:2 (0:0)

26. 3. 2017

Skalice -  Rybníky 2:2 (0:0)

G: M.Vyžřálek (L.Klim), M.Vyžrálek (M.Křepela) - R.Hrubý, D.Šnefenberg

Žluté karty: R.Žitka, L.Bartuněk, V.Šabata

Sestava domácích - L.Klim - R.Sysel, M.Kratochvíl, R.Žitka, R.Křepela - M.Křepela, V.Šabata, L.Bartuněk (85.Jak.Jonák), Jan Jonák - L.Venhuda, M.Vyžrálek

Sestava hostů - M.Hrubý - M.Fiala, R.Hrubý, J.Sobotka, M.Farkaš (37 Z.Moučka) - J.Vorel (46. A.Cafourek), S.Vybíral, A.Šuránsky, R.Suchánek - J.Krátký, D.Šnefenberg (81.R.Tumpach)

V prvním zápase jara jsme na našem hřišti hostili Rybníky, které po podzimu skončili na druhém místě tabulky. Hosté představili ve své základní sestavě tři zimní posily, ale zároveň se museli vypořádat s absencí J.Nováka a Dudychy, kterým se proti našemu celku tradičně střelecky daří. Také v našem dresu sice chyběli někteří hráči, ale největší ofenzivní opory v základní sestavě nechyběly. Oproti našemu podzimnímu měření sil se hrál tentokrát vyrovnaný fotbal, ve kterém jsme měli více střeleckých příležitostí. V úvodu zápasu hrozili více hosté, kteří se díky novici Krátkému dostali do dvou nadějných příležitostí. Při první šanci tento hráč vystihl nepřesnou malou domů, ale jeho pokus o přehození vyběhnutého brankáře skončil těsně vedle a při druhé příležitosti jeho zakončení z levé strany chytil vyběhnutý L.Klim. S postupem času jsme začali postupně hrozit i my, když do první nadějné příležitosti se dostal L.Venhuda, ke kterému se odrazil míč na hranici šestnáctky, ale jeho tvrdá střela byla nepřesná. Další šance už byla vyložená, kdy Šabatova nevydařená střela byla přesnou přihrávkou za obranu na M.Vyžrálka, který však trefil pouze vyběhnutého hostujícího brankáře. Hostující brankář vyrazil na roh se štěstím i další zakončení M.Vyžrálka, který levačkou zakončil skrumáž před hostující brankou. Třetí dobrý zákrok si připsal hostující brankář po tvrdém zakončení L.Venhudy z velkého úhlu, po kterém došlo následně k souboji a zranění hostujícího Farkaše. Těsně před koncem poločasu se do dobré příležitosti dostal ještě R.Sysel, kterému prodloužil míč Jan Jonák, ale také našemu stoperovi se nepodařilo dostat míč za záda hostujícího brankáře. Také hosté si vypracovali některé brejkové situace, se kterými si však naše obrana dokázala poradit, a tak ani nemohlo dojít k nebezpečným zakončením na naší bránu.

Druhá půle začala naší brankou v 52.minutě, kdy se po výkopu L.Klima dostal za hostující obranu M.Vyžrálek, který skákající míč napálil tvrdě do hostující branky. Po úvodní brance pokračoval zápas ve stejném duchu jako v úvodní půli, takže se hrál bojovný fotbal bez větších brankových příležitostí. Z naší strany zahrozil V.Šabata, který však z velkého úhlu opět vyprášil pouze rukavice hostujícího brankáře a Jan Jonák po rohovém kopu zakončil nohou vysoko nad. V 67.minutě tak z ničeho nic hosté srovnali stav, když z velké vzdálenosti napřáhl R.Hrubý, jehož střelu tečoval R.Žitka, a vysoký míč zapadl do naší sítě. Poté šlo vidět, že jsme znervóznili a hosté se mohli dostat i do vedení, ale nejlepší střelec soutěže Vybíral v dobré příležitosti vysoko přestřelil a Krátký si v dobré příležitosti ukopl míč. My jsme hrozili zejména dlouhými míči na M.Vyžrálka, ale jeho další zakončení vyrazil opět hostující brankář. V 80.minutě kopali hosté rohový kop, který na zadní tyči uklidil do naší sítě Šnefenberg a hosté se tak dostali vedení. Hned záhy po inkasované brance jsme mohli vyrovnat, kdy V.Šabata rychle rozehrál přímý kop na rozběhnutého Jana Jonáka, který se dostal za hostující obranu, ale jeho křižná střela letěla mimo tři tyče. V 85.minutě mohli hosté zápas rozhodnout, kdy se do velké šance dostal opět Krátký, ale jeho únik dokázal náš brankář zneškodnit a to se nakonec stalo pro hosty osudné. V 87.minutě totiž v pokutovém území vyhrál hlavičkový souboj M.Křepela a M.Vyžrálek napálil míč na hostující branku a i když si hostující brankář na míč sáhl, tak míč s přispěním tyče skončil v hostující brance. V zápase jsme si sice připsali více střeleckých příležitostí, ale vzhledem ke skutečnosti, že jsme ještě těsně před koncem prohrávali, můžeme být nakonec rádi alespoň za remízu. Příští týden nás čeká v sobotu zápas v Troskotovicích.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář