Jdi na obsah Jdi na menu

Jamolice - Skalice 1:4 (1:2)

2. 5. 2018

Jamolice - Skalice 1:4 (1:2)

G: P.Beneš - M.Křepela (V.Šabata), V.Šabata (př.kop), M.Vyžrálek (L.Klim), L.Venhuda (př.kop)

Žlutá karta: R.Žitka

Sestava hostů - L.Klim - L.Venhuda, M.Kratochvíl, Mar. Kölbl, R.Žitka - V.Čech (22. L.Bartuněk), R.Křepela V.Šabata, Jan Jonák (46.J.Vacek) - M.Křepela, M.Vyžrálek

Sestava domácích - M.Bořil - J.Čurda, M.Dobeš, M.Kábela, P.Sklenář - M.Číhal, Z.Novák, V.Dočkal, P.Beneš - Jiří Smejkal, Jan Smejkal (střídali Z.Polák, O.Chvátal)

Během úterního státního svátku jsme odehráli další zápas na hřišti předposledních Jamolic. Náš soupeř měl problémy se složením sestavy, neboť z disciplinárních důvodů postrádal hned trojici hráčů (Gruna, Minář a Řezáč), a proto jsme šli do zápasu s cílem získat tři body. My jsme k zápasu nastoupili v totožném složení jako v neděli, ale oproti minulému zápasu došlo k některým dílčím změnám na jednotlivých postech. Oproti nedělnímu zápasu jsme působili živějším dojmem a hned od úvodních minut jsme si vypracovali znatelnou převahu v poli, která vydržela prakticky po celé úvodní dějství. Hned v 5.minutě jsme se radovali z branky, a to když přesný centr R.Křepely uklidil do domácí branky M.Vyžrálek, ale hlavní rozhodčí branku neuznal z důvodu ofsajdu. I přes naší převahu v poli se ve 14.minutě ujali vedení domácí, kteří využili naší nedůslednosti při bránění autového vhazování, kdy si odražený míč našel domácí Beneš, který z malého vápna nedal našemu brankáři šanci. Tato inkasovaná branka se na nás žádným způsobem nepodepsala a i nadále jsme byli lepším týmem, ale naše kombinace bohužel končili povětšinou v blízkosti pokutového území domácích, a tak jsme si k brance museli dopomoci standartní situací. Ve 22.minutě se k přímému kopu postavil L.Venhuda, jehož tvrdou ránu vyrazil domácí brankář Bořil na rohový kop, který rozehrál V.Šabata přesně na M.Křepelu, na jehož placírku z malého vápna již nestačil domácí brankář zareagovat. Po vstřelené brance jsme si vypracovali další možnosti ke vstřelení branky, ale L.Bartuněk po přihrávce od M.Křepely v dobré pozici pořádně netrefil míč a M.Vyžrálek po rohovém kopu V.Šabaty nedokázal trefit branku domácích. Zasloužené vedoucí branky jsme se tak dočkali až v 43.minutě, kdy přímý kop V.Šabaty ztečoval do protipohybu brankáře jeden z domácích hráčů stojících ve zdi. Domácí toho v první půli s výjimkou vstřelené branky moc nepředvedli, za zmínku stojí v podstatě pouze zakončení Dočkala z hranice šestnáctky, které však mířilo nad branku. Do druhé půle jsme tedy šli s jednobrankovým vedením.

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí, kteří hned v úvodní minutě mohli srovnat, ale Beneš naštěstí těsně nedosáhl na pěkný centr z pravé strany. V 50.minutě jsme mohli přidat třetí branku, a to když rohový kop V.Šabaty našel přesně hlavu M.Křepely, jehož hlavička však těsně minula domácí svatyni. Domácí byli zhruba do 60.minuty aktivnějším týmem, díky čemuž si vypracovali i několik rohových kopů, které jsme však odvrátili, a tak největší příležitosti domácích ke srovnání byla tečovaná střela ze střední vzdálenosti od Nováka, která jen těsně přelétla naší branku. V 61.minutě přišlo naše uklidnění v podobě třetí branky, kdy výkop našeho brankáře L.Klima přelétl domácí obranu a skákající míč napálil z hranice vápna do domácí branky M.Vyžrálek. S přibývajícím časem začali domácím postupně docházet síly, a tak jsme začali postupně více kombinovat, ale bohužel se nám nepodařilo některé naše nadějné akce přetavit ve vyložené brankové příležitosti. Definitivní podobu výsledku tak dal v 83.minutě po faulu na M.Vyžrálka z přímého kopu L.Venhuda, na jehož razantní přízemní ránu domácí brankář nedosáhl. V jednom z klíčových zápasů jara se nám podařilo připsat první venkovní výhru v soutěži, díky které jsme se našemu soupeři vzdálili na odstup 7 bodů. V dalším zápase, kterým uzavřeme tento anglický týden, zajíždíme v neděli do Polánky, kde se střetneme s týmem Moravského Krumlova C.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář