Jdi na obsah Jdi na menu

Moravský Krumlov C - Skalice 2:2 (1:1)

8. 5. 2018

Moravský Krumlov C - Skalice 2:2 (1:1)

G: K.Pelikán PK, J.Štěpanovský - R.Křepela (M.Křepela), F.Gregor (V.Šabata)

Žluté karty: R.Žitka, Mar.Kölbl

Sestava hostů - L.Klim - L.Venhuda, M.Kratochvíl, Mar. Kölbl, R.Žitka - R.Křepela, V.Šabata, J.Vacek (60.F.Gregor), V.Čech - M.Křepela (75.M.Bílý ml.), M.Vyžrálek (75.L.Bartuněk)

Sestava domácích - L.Máša - J.Vlk, M.Procházka, R.Březina, R.Doubek - P.Procházka (78.R.Pasterný), J.Procházka, D.Vejvalka, P.Brezničan - J.Drápal (57.J.Štěpanovský), K.Pelikán 

K dalšímu zápasu jsme zajížděli do Polánky, kde jsme se střetli s týmem Moravského Krumlova C. V zápase jsme se opět museli vypořádat s několika absencemi, ale i přesto jsme tentokrát měli na lavičce připraveny hned tři hráče, což nám v druhé půli znatelně pomohlo. Domácí se hned od úvodního hvizdu prezentovali rozvážnými kombinacemi, naopak naše akce do otevřenější obrany domácích byli přímočařejší. Domácí sice měli převahu v poli, ale do vyložených brankových příležitostí se nedostávali, neboť akce domácích končili v rukavicích spolehlivě chytajícího L.Klima nebo zakončeními ze střední vzdálenosti, které končily mimo naší branku. Zhruba v 15.minutě jsme se do první šance dostali i my, když se do úniku dostal R.Křepela, který centrem našel volného M.Vyžrálka, jehož střela z hranice pokutového území mířila nad branku. Domácí byli blízko brance zejména po přímém kopu J.Procházky, ale náš brankář tento pokus vytáhl na rohový kop. První branka zápasu byla tedy k vidění ve 26.minutě, kdy se po autovém vhazování domácích dostal k míči L.Venhuda, ale hlavní rozhodčí viděl kontakt míče s rukou našeho hráče, a proto nařídil přísný pokutový kop, který proměnil domácí Pelikán. Právě domácí Pelikán byl v této fázi zápasu velmi aktivní, ale jeho střelecké pokusy mířily nad branku. V 36.minutě se nám podařilo po hezké akci srovnat, R.Křepela si vyměnil míč s M.Křepelou a následný průnik do pokutového území zakončil R.Křepela přízemní střelou, která se štěstím proskákala až za záda domácího brankáře. Do přestávky jsme se mohli dostat i do vedení, a to když se za záda domácích obránců dostal M.Křepela, jehož pokus však vyběhnutý brankář Máša vyrazil na rohový kop. První půle tak skončila remízou 1:1.

Druhá půle nabídla souboj bez větších šancí, kdy domácí zahrozili zejména nebezpečnou skákavou ranou zpoza vápna, kterou L.Klim vyrazil na rohový kop, a hlavičkou Doubka po standartní situaci, která těsně přelétla šibenici naší branky. S přibývajícím časem  to vypadalo, že zápas spěje k remíze, avšak v 75.minutě se po dlouhém nákopu uvolnil v pokutovém území domácí Pelikán, který přihrál míč na malé vápno volnému Štěpanovskému, který neměl problém překonat z bezprostřední blízkosti našeho brankáře. Po této inkasované brance jsme prostřídali a právě nově příchozí hráči  naší hru oživili. V 80.minutě se nám podařilo vyrovnat, když rohový kop V.Šabaty usměrnil ve skluzu do domácí branky F.Gregor. Posledních 10 minut nabídlo hned několik zajímavých okamžiků. Nejprve se jeden z domácích hráčů dostal po závaru v pokutovém území k míči, ale s nedůrazným zakončením si poradil náš brankář. My jsme byli blízko vedoucí brance po rychlém brejku, kdy R.Křepela poslal míč do křídla na střídajícího M.Bílého, který přesným centrem našel osamoceného V.Šabaty, který si v pokutovém území zpracoval míč, ale jeho následné zakončení mířilo nad branku. V úplně poslední vteřině zápasu se ještě v pokutovém území dostal míč k V.Čechovi, jehož střelecký pokus však domácí brankář vykopl nohou. Zápas, ve kterém jsme dvakrát prohrávali, tedy nakonec skončil asi zaslouženou remízou 2:2. V uplynulém důležitém týdnu jsme si tedy připsali jednu výhru a dvě remízy, díky čemuž jsme se v tabulce dostali na 10.místo. V dalším zápase zajíždíme v neděli dopoledne na hřiště Horních Kounic, kde nás vzhledem k tomu, že A mužstvo Horních Kounic hraje již v sobotu, čeká velmi náročný zápas.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář