Jdi na obsah Jdi na menu

Prosiměřice - Skalice 2:0 (2:0)

13. 8. 2017

Prosiměřice - Skalice 2:0 (2:0)

G: Jan Kocian, J.Chovanec

Žluté karty: L.Venhuda, L.Bartuněk

Sestava hostů - R.Venhuda - R.Žitka, M.Kratochvíl, Mar.Kölbl, R.Gottlieb - R.Křepela (70.L.Bartuněk), J.Vacek (80.M.Novotný), V.Šabata, Jan Jonák - L.Venhuda, M.Vyžrálek 

Sestava domácích - M.Čejka - E.Šára, R.Nevoral, J.Dvořák, M.Buchta - M.Beleš, L.Šlapák (76.Jiří Kocian), Jan Kocian, J.Mašek (62.T.Buchta) - J.Chovanec, J.Karban (84.J.Vošmera)  

V historicky prvním zápase ve třetí třídě jsme odjížděli na půdu Prosiměřic, které v loňské sezóně bojovali do posledního kola o postup do okresního přeboru. V průběhu letní přestávky jsme se snažili být aktivní na přestupovém trhu a v posledním týdnu se nám nakonec podařilo ještě přivést dva hráče z Trstěnic, a to J.Vacka a T.Kackého, kteří tak doplnili už dříve příchozího M.Novotného. Domácí na nás podle předpokladů hned od úvodu zápasu vlétli a dostávali se do šancí díky své útočné trojce Kocian, Chovanec a Karban, ale nám se i s přispěním štěstí dařilo poměrně dlouho odolávat. My jsme hrozili z brejků a po dvou takových se dostal do šancí M.Vyžrálek, který se ocitl před brankářem, ale skákající míč se mu v obou případech nepodařilo pořádně trefit, a proto si domácí brankář s oběma zakončeními poradil. V 25.minutě už byla k vidění první branka zápasu, kdy se individuální akcí dostal až před našeho brankáře Kocian, který svou přízemní střelou nedal našemu brankáři šanci. Hned po této inkasované brance jsme byli blízko vyrovnání, když ze střední vzdálenosti napřáhl J.Jonák, jehož střela olízla břevno domácí branky. Z další akce pak udeřili domácí, když Karbanovu přihrávku na penaltu přetavil přízemní střelou v branku Chovanec. Po této brance domácí ubrali ze svého tempa, a tak se do konce poločasu už výsledek neměnil. 

V druhé půli domácí zvolnili, ale i přesto trvala jejich stálá převaha, která však díky naší zlepšené obranné hře už nevedla k tolika brankovým příležitostem. Jako první jsme v druhé půli zahrozili my, když se k volné střele na hranice šestnáctky dostal V.Šabata, ale jeho nepříliš umístěnou přízemní střelu domácí brankář chytil. Do větší brankové příležitosti jsem se už v průběhu druhé půli bohužel nedostali, neboť naše brejky srážely nepřesnosti. Domácí si v druhé půli vypracovali dvě vyložené brankové příležitosti, když po zákroku R.Venhudy vykopával míč z brankové čáry R.Žitka, a tečovaná střela Karbana minula těsně naší branku. První zápas tedy skončil vítězstvím domácích 2:0, když domácí zejména v první půli ukázali svou útočnou sílu. Z naší strany se jednalo o odmakaný zápas, kdy nás může těšit zejména ta skutečnost, že druhou půli se nám podařilo odehrát bez inkasované branky. V dalším zápase přivítáme na našem hřišti nám dobře známý tým Troskotovic, který v uplynulé sezoně postoupil spolu s námi. Zápas se odehraje netradičně v neděli odpoledne, jelikož jsme vyhověli žádosti hostů o přeložení zápasu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář