Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Moravský Krumlov C 6:2 (2:1)

18. 9. 2017

Skalice - Moravský Krumlov C 6:2 (2:1)

G: J.Vacek (V.Šabata), R.Křepela (M.Křepela), V.Šabata (R.Křepela), M.Křepela (odr. míč), V.Šabata (odr. míč), R.Křepela (odr. míč) - D.Rozmahel, R.Doubek 

Sestava domácích - R.Venhuda - R.Žitka, M.Vyžrálek, Mar.Kölbl, M.Kratochvíl - R.Křepela, L.Venhuda, J.Vacek (55.L.Bartuněk), Jan Jonák - M.Křepela, V.Šabata 

Sestava hostů - M.Holík - J.Vlk, M.Žitka, R.Březina, R.Doubek - P.Procházka, J.Jackovič (46.V.Rotter), J.Procházka, J.Drápal - D.Rozmahel, D.Válka (50.M.Bazala)

V dalším zápase jsme na našem hřišti přivítali C tým Moravského Krumlova. V naší sestavě chyběla opět trojice hráčů (T.Kacký, M.Novotný a R.Gottlieb), a proto bylo k zápasu připraveno pouze 12 hráčů. V našem rozestavení zároveň došlo k zásadní změně, kdy historicky nejlepší střelec mužstva M.Vyžrálek se přesunul na pozici předstopera. Hosté nastoupili k zápasu hned s 5 dorostenci v základní sestavě a i díky tomu jsme byli v průběhu téměř celého zápasu lepším týmem. V základní sestavě hostů se objevil i M.Žitka, který nám často vypomáhá v přátelských zápasech před sezonou, a proto byl k vidění sourozenecký souboj, ve kterém byl nakonec šťastnější náš stoper. Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně a již v 8.minutě jsme se radovali z úvodní branky, kdy přízemní rohový kop V.Šabaty umístil do branky J.Vacek, pro kterého to byla premiérová trefa v našem dresu. I nadále jsme byli aktivnějším týmem, ale naše další brankové příležitosti se nám nedařilo přetavit v branky. Do dvou vyložených šancí se dostal Jan Jonák, který dvakrát běžel z levé strany sám na hostujícího brankáře, ale v prvním případě orazítkoval tyč a ve druhém jej vychytal brankář. Do samostatného úniku se dostal na druhé straně hřiště i R.Křepela, ale také jeho nájezd zneškodnil hostující brankář, který si poradil i s nepříjemnou přízemní ranou z hranice šestnáctky od V.Šabaty. Hosté si za tuto dobu vypracovali pouze jednu nebezpečnou příležitost, když se ke střele z pokutového území dostal jeden z jejich hráčů, ale jeho nedůraznou přízemní střelu chytil R.Venhuda. V 35.minutě však hosté z ničeho nic srovnali, když se po výkopu brankáře dostal k míči jejich středopolař, který vyslal do úniku Rozmahela, který akci zakončil chladnokrevně přehozením R.Venhudy. Do konce poločasu se nám, ale podařilo dostat zpátky do vedení, když na hrotu udržel míč M.Křepela, který jej poté přihrál do křídla na rozběhnutého R.Křepely, který svůj druhý nájezd v zápase zakončil přesně ke vzdálenější tyči. Do kabin se tak šlo sice s naším jednobrankovým vedením, ale zároveň nás mohlo mrzet, že jsme naší převahu nepřetavili ve větší brankový rozdíl.

Úvod druhé půle byl pro nás z říše snů, díky čemuž bylo o výsledku zápasu v podstatě rozhodnuto již v 57.minutě. Hned v 48.minutě se po rohovém kopu dostal k hlavičce M.Křepela a umístil jí do šibenice hostující branky, ale tato branka nebyla uznána z důvodu útočného faulu. To nás však nemuselo příliš dlouho mrzet, neboť už v 50.minutě přihrál R.Křepela na velké vápno V.Šabatovi, který obstřelil hostujícího brankáře. O pět minut později jsme přidali další branku, když centr z levé strany od Jana Jonáka nedokázala hostující obrana odvrátit, a tak se k míči dostal M.Křepela, který nadvakrát dostal míč do sítě. Za další dvě minuty přišla naše pátá branka, když nepřesnost v obranné rozehrávce vystihl V.Šabata, který přízemní ranou z hranice šestnáctky procedil míč pod padajícím brankářem. O chviličku později vybojoval míč střídající L.Bartuněk, který se s míčem prodral až před hostujícího brankáře, který však jeho střelu levou nohou dokázal vyrazit. Poté došlo z naší strany k uspokojení, díky čemuž byli hosté 15.minut aktivnějším týmem. Během této doby si vypracovali několik závarů v našem pokutovém území a po jednom z nich se v pokutovém území dostal k míči Doubek, jehož tečovaná rána skončila v naší síti. Stejný hráč mohl přidat po standartní situaci i další branku, ale v klíčové chvíli před ním odpálil míč M.Vyžrálek, čímž zabránil hostujícímu hráči, aby dával míč do naší prázdné branky. Poslední branka zápasu byla nakonec k vidění v 90.minutě, kdy R.Křepela vystihl hostující rozehrávku a svůj únik zakončil opět střelou ke vzdálenější tyči. Zápas tedy skončil naší zaslouženou jednoznačnou výhrou 6:2, čímž jsme si připsali historicky první výhru ve třetí třídě. V dalším zápase přivítáme z důvodu posvícení v naší obci netradičně v sobotu rezervu Horních Kounic, ve které střelecky září T.Kuchařík.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář