Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Olbramovice 1:4 (0:2)

9. 10. 2017

Skalice - Olbramovice 1:4 (0:2)

G: T.Kacký (odr. míč) - J.Kohout 2, K.Loskot, J.Ondráček

Žluté karty: L.Bartuněk

Sestava domácích - R.Venhuda - R.Sysel, M.Vyžrálek, M.NovotnýD.Vorbis - M.Křepela (46.M.Kratochvíl), J.Vacek, L.Venhuda, V.Šabata - L.Bartuněk, T.Kacký 

Sestava hostů - P.Kohoutek - P.Pešík, J.Houba, K.Novák, R.Čepera (44.R.Katolický) - J.Ondráček, E.Kvasnička, T.Hauerland (78.V.Novotný), J.Čepera - K.Loskot, J.Kohout (80.J.Jedlička)

V dalším kole jsme na našem hřišti přivítali tým Olbramovic, který okupuje nejvyšší příčky tabulky. Již v průběhu týdne bylo jasné, že se v zápase budeme muset vypořádat s velkým množstvím omluvenek, a tak prvořadým cílem bylo zajistit to, abychom k zápasu nastoupili v jedenácti hráčích, což se nakonec podařilo. Z důvodů pracovních, zdravotních či společenských jsme se museli v zápase obejít bez pětice R.Žitka, R.Gottlieb, Mar.Kölbl, R.Křepela a Jan Jonák, naopak poprvé se na podzim na hřišti objevili R.Sysel a D.Vorbis. Hosté hned od úvodu zápasu dominovali ve vzdušných i osobních soubojích, díky čemuž si vypracovali i stálou převahu v poli. Zpočátku se hosté pokoušeli ohrožovat naší brankou střelami ze střední vzdálenosti, které ale postrádaly přesnost. První branka tak byla k vidění v 15.minutě, když hosté ukončili obléhání naší branky pěknou uličkou na nabíhajícího Loskota, který se ocitl za zády našich obránců a střelou ke vzdálenější tyči rozvlnil síť naší branky. Zanedlouho jsme se po náhodné akci mohli dočkat vyrovnání, když se na hranici malého vápna dostal k míči J.Vacek, kterému však střela sjela z nártu. Hosté byli i nadále lepším týmem a mohli se radovat z dalších branek, ale tvrdá střela Loskota zpoza šestnáctky rozezvučela tyč naší branky a stejně dopadl i přímý kop jednoho z hostů. V 32.minutě zopakovali hosté identickou akci, která předcházela jejich první brance, na jejichž konci byl tentokrát Ondráček, který zakončil k bližší tyči. Z naší strany stála do konce poločasu za zmínku už jen střela V.Šabaty z hranice šestnáctky, která však přelétla hostující branku.

Úvod druhé půle zpočátku nenabídl žádné brankové příležitosti, až v 62.minutě dostal uprostřed hřiště přihrávku do běhu Kohout, který se řítil sám na našeho brankáře, kterému udělal kličku a střelou do odkryté branky přidal třetí branku hostů. Z naší strany mohl skórovat L.Bartuněk, ke kterému se dostal odražený míč po skrumáží před brankou hostů, ale jeho tvrdé zakončení letělo vysoko nad branku hostů. K brance nám nakonec dopomohla hrubka hostujícího stopera, který nepodařenou malou domů vyslal do úniku T,Kackého, který skákající míč napálil do horního rohu hostující branky. Hned za dvě minuty však hosté přidali čtvrtou branku, když se v pokutovém území dostal k míči Kohout, který tvrdou ranou přidal svou druhou branku v zápase. Po této brance jsme už přestali důsledně bránit, v důsledku čehož vyráželi hosté do nebezpečných brejků, které však byly zakončeny nepřesně, nebo si s nimi poradil náš brankář. Jelikož druhou branku v zápase nepřidal T.Kacký, jehož únik po přihrávce M.Kratochvíla tentokrát hostující brankář vychytal, skončil zápas zaslouženým vítězstvím hostů 1:4. V dalším zápase nás čeká jeden z klíčových zápasů podzimu na hřišti posledních Břežan a dobrou zprávou je, že většina absentujících by již měla být k dispozici.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář