Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Suchohrdly u Miroslavi 0:1 (0:1)

16. 4. 2018

Skalice - Suchohrdly u Miroslavi 0:1 (0:1)

G: L.Konrád

Žluté karty: Jan Jonák

Sestava domácích  L.Klim - L.Venhuda (65.L.Bartuněk), M.Kratochvíl, Mar. Kölbl, R.Žitka - V.Čech (46.T.Kacký), R.Křepela, J.Vacek, Jan Jonák - V.Šabata, M.Vyžrálek (60.M.Křepela)

Sestava hostů - K.Hanzlík - Mar.Lukas, M.Zálešák (65.P.Prosecký), K.Golčiter, O.Hlavnička - P.Janda, M.Svoboda, L.Konrád, L.Trávníček - T.Strečko (80.D.Čonka), Mich.Lukas (46.T.Šutera)

V třetím zápase jara jsme na našem hřišti přivítali tým Suchohrdel u Miroslavi. I když to tak ještě ráno v den zápasu nevypadalo, sešli jsme se k zápasu až na M.Novotného v kompletním složení. V první půli měli míč více času na svých kopačkách hosté, ale jednoznačně nebezpečnějším týmem jsme byli my. První velká šance zápasu přišla v 10.minutě, kdy hostující obránce odhlavičkoval dlouhý odkop přesně do běhu V.Šabatovi, který tak běžel sám na hostujícího brankáře, ale ten rychle vyběhnul a náš hráč tak přehodil brankáře i branku hostů. Ve 20.minutě se po autovém vhazování dostal míč na úrovni penalty k V.Šabatovi, jehož pohotová přízemní střela levou nohou orazítkovala tyč hostující branky. Ve 30.minutě se v blízkosti našeho pokutového území odrazil smolně míč od hlavního rozhodčího ke Konrádovi, jehož rychle padající projektil z dvaceti metrů skončil přesně v šibenici naší branky. Hosté se tak z první nebezpečné střely na naší branku ujali vedení. I po této smolné brance jsme byli stále nebezpečnějším týmem my. Po gólu volala naše nejhezčí akce zápasu, kdy R.Křepela udržel ve středu pole míč proti přesile hostujících hráčů a přihrávkou do křídla oslovil rozběhnutého Jana Jonáka, jehož přesný centr našel V.Šabatu, jehož hlavička mířila nad poloodkrytou branku hostů. Poté se probil až do pokutového území hostů R.Žitka, který hledal zpětnou přihrávkou na malém vápně volného V.Šabatu, kterému však v dobré pozici chyběl krůček, aby mohl tuto akci zakončit. Do další příležitosti jsme se dostali po přímém kopu z poloviny hřiště od L.Venhudy, který sklepl M.Vyžrálek na penaltu, kde byl úplně volný Jan Jonák, který však v dobré příležitosti nedokázal trefit míč. Těsně před koncem poločasu se ještě po autovém vhazování J.Vacka a prodloužení od V.Čecha dostal k hlavičce Jan Jonák, který však rozezvonil břevno hostující branky. První půle tedy skončila vedením hostů 0:1, i když jsme měli do kabin odcházet alespoň s dvoubrankovým vedením my.

Ve druhé půli jsme bohužel nedokázali navázat na náš výkon z první půle. Hned v úvodu si musel hostující brankář sice poradit s tvrdou střelou pod břevno od T.Kackého, ale poté již začali hrozit hosté. Náš brankář L.Klim si musel nejprve poradit se dvěma střelami zpoza šestnáctky a poté i s průniky rychlonohých hostujících hráčů. V 65.minutě se uvolnil V.Šabata, a tak hostující stoper Mar.Lukas zatáhl za ruční brzdu a našeho hráče úmyslně zastavil, za což si vysloužil červenou kartu. Tato početní převaha nám bohužel nepomohla, neboť jsme sice vrhli více hráčů do útoků, ale hosté díky své převaze ve vzdušných soubojích ve středu pole hrozili brejky do naší otevřené obrany. Nám se podařilo přečkat několik nebezpečných průniků hostů, zejména ze strany Jandy, i přímý kop z levé strany, který nikým netečován skončil až na břevně naší branky. V úplně samém závěru se do nadějného průniku ještě dostával R.Křepela, vypadalo to, že půjde sám na hostujícího brankáře, ale poslední z hostujících hráčů jej na hranici pokutového území zastavil. Zápas tedy skončil naší těsnou prohrou, i když jsme si podle mého názoru zasloužili alespoň bod. Tato ztráta velmi mrzí, neboť při troše štěstí a lepší produktivitě bylo v našich silách urvat i vítězství. V dalším zápase zajíždíme na půdu vedoucích Rakšic.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář