Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Troskotovice 1:4 (0:2)

21. 8. 2017

Skalice - Troskotovice 1:4 (0:2)

G: T.Kacký (odr. míč) - V.Pešek, O.Jančí, vlastní Mar. Kölbl, T.Nytra

Žluté karty: L.Venhuda, J.Vacek, R.Žitka

Sestava domácích - R.Venhuda - M.Novotný (30.T.Kacký), M.Kratochvíl, Mar.Kölbl, R.Žitka - R.Křepela (75.L.Bartuněk), J.Vacek, V.Šabata, Jan Jonák - L.Venhuda, M.Vyžrálek 

Sestava hostů - B.Ondrůšek - M.Vlach, J.Jančí (65.V.Kolman), O.Kolman, L.Juriga - M.Hořák (35.R.Šulák), V.Pešek, R.Hlavinka (40.O.Jančí), T.Nytra - L.Wodecki, P.Muhlhauser (75.K.Kovařík)

V druhém kole jsme přivítali na našem hřišti tým Troskotovic. Hosté jsou už delší dobu známí svými výkyvy výkonnosti, kdy úspěšné roky doprovázené příchody hráčů jsou střídány neúspěšnými roky spojenými s nedostatkem hráčů. V současnosti se hosté nachází ve fázi vzestupu, o čemž svědčila jejich přeplněná střídačka. Oproti našemu poslednímu společnému klání nastoupili hosté ve značně obměněné sestavě a nutno říci, že jejich včerejší sestava byla mnohem kvalitnější. Naše základní sestava doznala oproti poslednímu zápasu pouze jedné změny, kdy dovolenkujícího R.Gottlieba nahradil M.Novotný. Hosté k zápasu nastoupili ve velkém stylu a první branku mohli vstřelit již po dvou minutách, když po rohovém kopu orazítkoval hlavičkou tyč naší branky Pešek. Jednoznačná převaha hostů v poli pokračovala i v dalších minutách, ale střelecké pokusy hostů naštěstí dlouho nevedly ke vstřelení branky. Po zhruba 15 minutách jsme se tak paradoxně mohli ujat vedení my, když ve středu pole vybojoval míč L.Venhuda, který se řítil sám na hostujícího brankáře, ale jeho křižná střela minula tři tyče. Zhruba v 25.minutě se hosté dočkali zaslouženého vedení, když z 25 metrů napřáhl Pešek, jehož prudká střela levou nohou skončila pod břevnem naší branky. V 30.minutě nastoupil do útoku střídající T.Kacký, kterému se sice podařilo naší hru oživit, ale i přesto byli hosté stále aktivnějším a nebezpečnějším týmem. Těsně před koncem poločasu jsme se dostali do druhé brankové příležitosti, když se v pokutovém území dostal míč k T.Kackému, jehož tvrdou střelu vyhlavičkoval hostující bránící hráč před brankovou čarou. Z následného protiútoku pak přidali druhou branku hosté, kteří využili zmatků v naší defenzívě při zahrané malé domů, když hostující O.Jančí dával míč do naší odkryté branky.

Do druhé půli jsme nastoupili s jednoznačným cílem zlepšit náš výkon a pokusit se vstřelit kontaktní branku. To se nám povedlo hned po pár minutách, kdy hostující brankář neudržel míč po zakončení M.Vyžrálka a dobíhající T.Kacký dokázal dostat míč do branky soupeře a připsat si tak v prvním zápase v našem dresu i první branku. Po této brance jsme byli dvacet minut lepším týmem, když se nám podařilo dostat hosty pod tlak a vypracovat si i vyložené brankové příležitosti, ale kýžené vyrovnávající branky jsme se bohužel nedočkali. Svou druhou branku mohl dvakrát přidat T.Kacký, který běžel sám na hostujícího brankáře, ale jeho první zakončení letělo nad a při druhém úniku mu hostující brankář skokem pod nohy znemožnil lepší zakončení a hostující obrana poté volný míč dokázala odvrátit. Další možnosti jsme si vypracovali po dvou křídelních akcích z pravé strany, ale Mar.Kölbl si v rozhodující fázi předkopl míč příliš daleko, a proto se mu nepodařilo nalézt přihrávkou před prázdnou brankou M.Vyžrálka, a v druhém případě chyběl M.Vyžrálkovi jen krůček, aby usměrnil přihrávku T.Kackého. V 65.minutě přišel rozhodující moment zápasu, kdy přímý kop z úhlu od Peška prošel až k zadní tyči, kde se míč smolně odrazil od dobíhajícího Mar.Kölbla do naší vlastní sítě. Tato branka náš psychicky položila a naopak hosty vrátila na koně. Do konce zápasu už byli hosté lepším týmem a přidali ještě čtvrtou branku, když R.Venhuda vyrazil míč po trestném kopu před sebe a dobíhající Nytra dorazil míč do naší branky. Poté se hosté prezentovali ještě dvěma střeleckými pokusy ze střední vzdálenosti, které však dokázal náš brankář vyrazit na rohový kop. I v druhém zápase jsme tedy prohráli, hosté však ukázali svou kvalitu a pokud budou v tomto složení nastupovat i v dalších zápasech, tak podle mého názoru budou okupovat nejvyšší příčky. V dalším zápase nastoupíme v sobotu v 17 hodin na hřišti Suchohrdel u Miroslavi, které v uplynulé sezoně skončili na pátém místě.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář