Jdi na obsah Jdi na menu

Moravský Krumlov C - Skalice 5:1 (4:1)

23. 5. 2019

Moravský Krumlov C - Skalice 5:1 (4:1)

G: M.Bogner 3, M.Březina, J.Štěpanovský - M.Knap (M.Vyžrálek) 

Žluté karty: 

Sestava hostů - L.Klim - R.Žitka, R.Venhuda, Mar.Kölbl, R.Gottlieb - J.Virgl (30.Z.Vostřel), V.Šabata, J.Vacek, M.Křepela (70.F.Jelínek) - M.Knap, M.Vyžrálek (80.Z.Šarközi)

Sestava domácích - M.Holík - P.Drápal (60.M.Ostrovský), R.Březina (50.J.Pelaj), M.Procházka, P.Brezničan - J.Štěpanovský (46.F.Březina), J.Procházka, J.Zimmermann, M.Březina (80.M.Bazala) - M,Bogner (85.J.Nahodil), K.Pelikán

Další zápas jsme sehráli v Polánce, kde jsme se střetli s týmem Moravského Krumlova C. Oproti minulému zápasu došlo v naší sestavě hned ke třem vynuceným změnám a hned od úvodních minut bylo zřejmé, že se nám nepodaří navázat na dobrý výkon z minulého zápasu. Úvodních 25.minut se hrálo na naší obranné polovině, přičemž domácí svou převahu přetavili ve čtyřbrankové vedení. Domácí hned ze svého prvního nebezpečného zakončení vstřelili v 7.minutě branku. Na centrovaný míč z pravé strany si naskočil nepokrytý domácí záložník M.Březina, který hlavou překonal našeho brankáře. V 16.minutě přidali domácí druhou branku, a to když přízemní střela Bognera z přímého kopu nachytala našeho brankáře a prošla mu mezi prsty až do naší branky. Z naší strany ohrozil jako první branku domácích Z.Vostřel, jehož dalekonosná střela z 30 metrů těsně přelétla šibenici domácí branky. Ve 22.minutě přišla naše zbytečná ztráta míče v blízkosti našeho pokutového území, po které se dostal k míči Bogner, který prudkou ranou ke vzdálenější tyči nedal šanci našemu brankáři. Po této brance jsme měli velké šance ke vstřelení kontaktní branky, ale po naší hezké kombinační akci, na jejímž konci byl M.Vyžrálek, vykopl střelu našeho hráče domácí obránce z brankové čáry, a dvojitý pokus V.Šabaty zneškodnil domácí brankář. Za nevyužití těchto šancí jsme byli potrestáni ve 33.minutě, kdy přízemní přihrávka před naší branku našla Štěpanovského, který střelou do naší poloodkryté branky přidal čtvrtou branku domácích. Ve 37.minutě jsme se dočkali branky také my, poté co M.Vyžrálek přihrál míč do pokutového území M.Knapovi, který přízemní střelou překonal brankáře domácích. Ihned po této brance jsme mohli přidat i druhou branku, a to když se po rohovém kopu dostal míč k Z.Vostřelovi, jehož střelecký pokus skončil na malém vápně u kopačky J.Vacka, kterého však domácí brankář ve vyložené pozici vychytal. Vzhledem k tomu, že střela M.Knapa po přihrávce M.Vyžrálka skončila nad brankou a střela jednoho z domácích z hraniče šestnáctky skončila na břevně naší branky, šlo se do kabin za stavu 4:1 pro domácí.  

Do druhé půle jsme šli s cílem, pokusit se, co nejdříve vstřelit kontaktní branku, ale to se nám bohužel nepodařilo. Do dvou nadějných příležitostí se sice dostal V.Šabata, ale jeho střela z hranice šestnáctky i hlavička po rohovém kopu mířila mimo branku. Také domácí se dostali do některých zakončení, které  skončily mimo branku. V 63.minutě našel centr z pravé strany na penaltě stojícího Bognera, který nekompromisní ranou zkompletoval svůj hattrick. Další branka už v druhé půli nebyla k vidění, neboť dvě šance M.Vyžrálka vychytal domácí brankář a střely domácích míjely naší branku. Zápas tedy skončil vítězstvím domácích 5:1, když o výsledku zápasu rozhodl náš špatný výkon v úvodu zápasu, produktivita domácích v první půli a zahazování našich šancí. Další zápas sehrajeme v sobotu odpoledne v Hraběticích, kde se budeme snažit získat po delší době body do tabulky a soupeři tak oplatit prohru z podzimního domácího zápasu.   

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář