Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Jamolice 3:0 (0:0)

22. 4. 2019

Skalice - Jamolice 3:0 (0:0)

G: L.Venhuda (př.kop), vlastní Řezáč, Mar.Kölbl (bez asistence)

Žluté karty: V.Šabata

Sestava domácích - R.Venhuda - L.Venhuda, R.Žitka, Mar.Kölbl, R.Gottlieb (60.M.Vyžrálek) - J.Vacek, R.Křepela, V.Šabata, M.Knap (46.Z.Vostřel) - M.Křepela (80.Z.Šarközi), L.Bartuněk (75.J.Virgl)

Sestava hostů - M.Bořil - J.Řezáč, P.Jelínek, Z.Vrtěna, V.Dočkal - J.Smejkal, M.Ferus, D.Smejkal, O.Chvátal (75.D.Vinter) - M.Gruna, J.Hancar

V dalším domácím zápase jsme se střetli s předposledními Jamolicemi. Náš soupeř však v minulém kole dokázal obrat o body kvalitní tým z Vlasatic, a proto jsme byli před zápasem obezřetní a neočekávali snadný zápas. První půle byla z naší strany velmi špatná, nedařilo se nám dostat míč pod kontrolu, a proto jsme branku hostů výrazněji neohrozili. Hosté byli aktivnější týmem, vypracovali si i tři nebezpečné možnosti, ale ani jednu nedokázali proměnit. Do první šance zápasu se po centru z levé strany dostal hostující Hancar, jehož hlavička jen těsně minula naší branku. Ve druhé příležitosti se ocitl Ferus, který však v dobré pozici z hranice vápna přestřelil naší branku. Největší šanci hostů měl pak Gruna, který se štěstím prošel až před našeho brankáře R.Venhudu, který však nájezd hostujícího útočníka vychytal. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.   

O poločasové přestávce proběhla stejně jako při zápase se Šanovem bouřka v naší kabině, která měla na náš výkon pozitivní vliv. K lepšímu výkonu přispěly i zaváhání hostujícího brankáře, díky kterým jsme se hned v úvodu poločasu dostali do dvoubrankového vedení, čímž jsme se uklidnili. Ve 49.minutě se k přímému kopu z 30 metrů postavil L.Venhuda, jehož střela pod břevno propadla hostujícímu brankáři do branky. O dvě minuty později přihrál hostující Řezáč malou domů svému brankáři, který si před atakujícím L.Bartuňkem chtěl zpracovat míč, avšak to se mu nepovedlo a míč doskákal až do hostující branky. I po těchto brankách jsme byli lepším týmem a dostávali jsme se i do dalších brankových příležitostí. K zakončením jsme se dostávali po našich autových vhazováních, ale hlavičky M.Křepely neskončily v brance hostů, stejně jako rána Mar.Kölbla z hranice šestnáctky. Když už se nám po přihrávce R.Křepely na střídajícího M.Vyžrálka podařilo dostat míč do hostující branky, radost z branky nám vzal hostující pomezní rozhodčí, který odmával ofsajd. V další naší možnosti se v pokutovém území dostal k míči opět M.Vyžrálek, jehož pokus však letěl nad branku. Třetí branky jsme se tak dočkali až v 75.minutě, kdy hosté odvrátili aut k hranici pokutového území, kde na míč čekal Mar.Kölbl, jehož pokus s přispěním teče bránícího hráče vylétl vysoko do vzduchu a propadl brankáři hostů až do branky. Do konce zápasu jsme mohli přidat ještě další branky, ale střelu M.Vyžrálka po rohovém kopu zastavil hostující brankář, stejně jako ránu Mar.Kölbla z 12 metrů. Díky zlepšenému výkonu v druhé půli a zaváháním hostujícího brankáře jsme si nakonec v tomto zápase připsali důležitou výhru 3:0. Příští týden zakončíme šňůru domácích zápasů s Olbramovicemi, kterým patří třetí místo tabulky. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář