Jdi na obsah Jdi na menu

Suchohrdly u Miroslavi - Skalice 9:0 (5:0)

21. 6. 2019

Suchohrdly u Miroslavi - Skalice 9:0 (5:0)

G: T.Strečko 3, K.Hort 2, D.Čonka, J.Jančí, Mar.Lukas, P.Smejkal

Žluté karty: 

Sestava hostů - L.Klim - R.Žitka, R.Venhuda, Mar.Kölbl, F.Gregor - Z.Vostřel, L.Venhuda (46.Z.Šarközi), V.Šabata, M.Křepela - M.Vyžrálek, M.Knap

Sestava domácích - J.Lukas - Mar.Lukas, M.Zálešák, P.Janda, P.Smejkal - J.Jančí, M.Svoboda, L.Konrád, D.Čonka - K.Hort (75.L.Trávníček), Mich.Lukas (8.T.Strečko)

K poslednímu zápasu sezóny jsme zajížděli na hřiště druhých Suchohrdel u Miroslavi. Jelikož jsme o víkendu měli na starost organizaci pouti v naší obci, tak dlouho nebylo jasné, zda se nám podaří sehnat dostatečné množství hráčů, aby mohl být zápas vůbec odehrán. I přes množství absencí se nám nakonec podařilo složit tým, ale vzhledem k únavě z předchozího programu pouti a velkému horku bylo jasné, že nás bude čekat úmorný zápas, což se také ukázalo na výsledku zápasu. Do zápasu jsme vstoupili sympaticky a hned v první minutě jsme si vypracovali vyloženou šanci. Z.Vostřel přihrál míč do křídla nabíhajícímu L.Venhudovi, jehož přesný centr našel na malém vápně stojícího M.Knapa, ale hostující brankář si ze zakončením našeho hráče poradil. Netrvalo dlouho a také domácí poprvé ohrozili naší branku, ale úvodní zakončení domácích zpoza vápna jsme přečkali. Vedoucí branky se domácí dočkali v 9.minutě, poté co přihrávku mezi naše obránce dostal nabíhající Strečko, který sám před našim brankářem nezaváhal. Jak napovídá výsledek, hrálo se pouze na naší obranné polovině, kdy domácí ohrožovali každou chvíli naší branku. V první půli domácí hned třikrát orazítkovali břevno naší branky po nádherných střelách zpoza šestnáctky. Druhou branku domácích přidal v 17.minutě Hort, který dostal přihrávku za naší obranu a střelou k tyči překonal našeho brankáře. Po tento brance jsme zahrozili i my, avšak samostatný nájezd Z.Vostřela zastavil faulem poslední domácí obránce a následný přímý kop L.Venhudy těsně minul domácí branku. Ve 29.minutě našel domácí Hort přesným centrem nabíhajícího Čonky, který placírkou uklidil míč do naší branky. Hned o dvě minuty později se k míči dostal domácí Jančí, který potáhl míč a střelou zpoza vápna překonal našeho brankáře počtvrté. Poslední branku první půle přidal po nádherné individuální akci Hort, který obešel několik našich obránců včetně našeho brankáře a s míčem došel až do naší branky. První půle tak skončila vedením domácích 5:0.

Hned v úvodu druhé půle přidali domácí po rohovém kopu šestou branku, poté co náš brankář neudržel míč po hlavičce jednoho z domácích a dotírající Lukas dával míč do naší odkryté branky. V 61. minutě přidal svou druhou branku v zápase Strečko, který navýšil vedení domácích na 7:0. Další branku domácích přidal v 75.minutě Smejkal, který svou střelu zpoza vápna zakroutil přesně do šibenice naší branky. Poté se dostal do vyložené šance M.Vyžrálek, který si však v samostatném nájezdu nepřišel na domácího brankáře. Poslední branka zápasu byla k vidění v 86.minutě, kdy naší obraně unikl Strečko, který tímto završil hattrick v tomto zápase. Domácí v zápase ukázali svou velkou kvalitu a výsledek 9:0 byl pro nás vzhledem k množství brankových příležitostí domácích ještě milosrdný. Po zápase jsme čekali na výsledek nedělního zápasu Vedrovic s Vlasaticemi, neboť vítězství Vlasatic by pro nás znamenalo udržení sedmého místa v tabulce. Vlasatice v tomto zápase vyhráli 2:1, díky čemuž jsme sedmým místem dosáhli našeho nejlepšího výsledku v historii našeho týmu. S ohledem na tuto skutečnost nám nemohl výsledek posledního zápasu pokazit radost s úspěšné sezóny. Doufejme, že na tento výsledek se nám podaří navázat i v následujícím ročníku. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář