Jdi na obsah Jdi na menu

Suchohrdly u Miroslavi - Skalice 5:0 (3:0)

28. 10. 2019

Suchohrdly u Miroslavi - Skalice 5:0 (3:0)

G: T.Strečko 3, J.Jančí, M.Svoboda

Žluté karty: R.Žitka

Sestava hostů - M.Křepela - R.Žitka, F.Jelínek (55.R.Venhuda), A.Čejka, R.Gottlieb - V.Čech, Mar.Kölbl, L.Venhuda, L.Bartuněk - Z.Šarközi, M.Knap 

Sestava domácích - J.Lukas - Mar.Lukas, M.Zálešák, M.Vlach, P.Smejkal - P.Janda (6.R.Čepera), M.Svoboda, K.Golčiter, O.Hlavnička - T.Strečko (72.D.Čonka), J.Jančí  (60.V.Klouda)

V předposledním zápase podzimní části jsme zajížděli do Suchohrdel u Miroslavi, které jsou suverénem naší soutěže. K zápasu jsme odjížděli ve značně oslabené sestavě bez několika klíčových hráčů, a proto nám bylo jasné, že v zápase můžeme jen stěží uspět. Domácí byli od prvních minut jednoznačně lepším týmem a hned v 7.minutě se ujali vedení, když se k míči na hranici pokutového území dostal nejlepší střelec soutěže Strečko, který tvrdou střelou pod břevno překonal našeho brankáře. Po pár neproměněných šancích a zákrocích našeho brankáře přidali domácí druhou branku v 19.minutě, kdy se po individuální akci prosadil znovu Strečko. Třetí branka domácích byla k vidění ve 44.minutě, kdy na hranici ofsajdu převzal míč domácí J.Jančí, který nájezd zakončil střelou k tyči. První poločas tak skončil 3:0.  

Druhá půle pokračovala ve znamení jednoznačné převahy domácích. Hned první zakončení domácích v druhé půli znamenalo čtvrtou branku: V 50.minutě se k míči na hranici šestnáctky dostal domácí Svoboda, který parádní střelou vymetl šibenici naší branky. Ve druhé půli se už domácí nedostávali tak snadno do vyložených brankových příležitostí, ale v 67.minutě dostal přihrávku za obranu domácí Strečko, který svůj nájezd zakončil zkušeně střelou k tyči, čímž završil hattrick. Do konce zápasu hrozili domácí zejména střelami ze střední vzdálenosti, které však míjely naší branku nebo si s nimi poradil náš brankář. My jsme nejvážněji ohrozili branku domácích v poslední desetiminutovce, kdy si domácí brankář musel poradit s dalekonosnou střelou L:Venhudy mířící pod břevno, s přímým kopem M.Knapa a průnikem A.Čejky.  Zápas skončil zaslouženou výhrou domácích 5:0. Díky výsledkům ostatních zápasů jsme však i přes tuto prohru zůstali na 2.místě tabulky, které se budeme snažit uhájit v posledním zápase podzimu, ve kterém se na našem hřišti utkáme s týmem Šanova, kterému prozatím patří 4.místo tabulky. Tento zápas se bude hrát netradičně již v sobotu dopoledne. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář