Jdi na obsah Jdi na menu

Lesonice - Skalice 3:1 (3:1)

20. 9. 2021

Lesonice - Skalice 3:1 (3:1)

G: T.Houdek, R.Kohoutek, J.Pavlík - M.Vyžrálek (bez asistence)

Žluté karty: 

Sestava hostů - M.Křepela - L.Venhuda, K.Šidlo, Mar.Kölbl - R.Vondrák - R.Křepela, V.Šabata, J.Fiala, Jan Jonák - M.Knap, M.Vyžrálek - F.Gregor, L.Bartuněk, T.Marek

Další zápas jsme sehráli na hřišti nově založeného týmu Lesonic. Z důvodu absence naší brankářské jedničky M.Milotinského se do branky musel postavit M.Křepela, v zápase oblékl poprvé v letošní sezoně náš dres F.Gregor a nově zaregistrovaný R.Vondrák. Přestože jsme si od úvodu zápasu vypracovali jednoznačnou převahu v poli, dostali se do vedení už ve 3.minutě domácí. Po nesprávně odpískaném přímém kopu v blízkosti našeho pokutového území vyrazil M.Křepela střelu jednoho z domácích na rohový kop, který se nám nepodařilo odvrátit z našeho pokutového území, čehož využil domácí kapitán Houdek, jehož střela prošla chumlem hráčů až do naší branky. Na inkasovanou branku se nám podařilo záhy odpovědět, poté co ostřelování domácí branky ukončil M.Vyžrálek, který střelou z deseti metrů rozvlnil síť domácí branky. Následně jsme se mohli dostat do vedení, ale hlavička Mar.Kölbla po rohovém kopu minula domácí branku, stejně jako zakončení Jana Jonáka po centru z křídla. Brankou neskončil ani přímý kop M.Knapa z pravé strany, který těsně přelétl břevno domácí branky. V 19.minutě se rychle padající střela domácích z přímého kopu odrazila od břevna příhodně k dobíhajícímu Kohoutkovi, který uklidil míč do naší sítě. Ačkoliv jsme si i po této inkasované brance udržovali stálou převahu v poli, tak se nám již nedařilo dostávat do vyložených brankových příležitostí. Když už se nám po autovém vhazování podařilo zásluhou M.Vyžrálka dostat míč do domácí branky, tak nám radost z branky vzal hlavní rozhodčí, který branku neuznal z důvodu ofsajdu. Ve 39.minutě přišel rozhodující moment zápasu, kdy L.Venhuda z důvodu ztráty rovnováhy na těžkém terénu neodvrátil míč, v důsledku čehož se za záda naší obrany dostal domácí Pavlík, který střelou kolem vybíhajícího brankáře přidal třetí branku domácích. Díky výborné produktivitě domácích skončila první půle 3:1.

Do druhé půle jsme šli s vědomím, že pokud se nám podaří navázat na výkon z prvních třiceti minut první půle, máme šanci zápas otočit. V úvodu druhé půle však byli nebezpečnější domácí, kteří vyslali na naší branku několik střeleckých pokusů. Střela jednoho z domácích z přímého kopu rozezvonila břevno naší branky, tečovaný pokus zpoza vápna skončil dokonce v naší brance, ale tato branka nebyla uznána z důvodu ofsajdu. Náš výkon v druhé půli brzdily nepřesnosti, a tak k prvnímu ohrožení branky jsme se dostali zhruba v 60.minutě, kdy R.Vondrák posadil přímý kop na hlavu V.Šabaty, ale domácí brankář skvělým zákrokem zabránil brance. Poté se po jednom z nákopů dostal za domácí obranu M.Vyžrálek, který však skákající míč netrefil ideálně. V poslední dvacetiminutovce jsme sice zvýšili svou aktivitu a vypracovali si několik nebezpečných možností a závarů, ale vstřelit kontaktní branku se nám nepodařilo. Smůlu v zakončení měl zejména M.Vyžrálek. Jeho hlavičku z malého vápna vytáhl domácí brankář zákrokem zápasu na břevno, střelu z hranice vápna zastavilo břevno a hlavička ze samého závěru zápasu těsně minula domácí branku. Z venkovního zápasu, ve kterém jsme byli lepším týmem, si tak bohužel neodvážíme ani bod. V dalším kole nás čeká v neděli dopoledne posvícenský zápas proti jednomu z favoritů soutěže, a to týmu Miroslavi C.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář